Antena Meniu Search
x

Galerie foto ”E o lume crudă!” Moarte tragică pentru o mamă rămasă blocată ”pe jumătate în afară” într-un container cu haine donate, în Australia

O mamă de 33 de ani din Australia a avut parte de o moarte cumplită, după ce a rămas blocată într-un container pentru colectarea de haine donate o noapte întreagă. Corpul lui Alarrah Lawrence a fost găsit agățat ”pe jumătate în afară”, la primele ore ale dimineții de marți.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 07.07.2021, 09:45

Poliția spune că imaginile surprinse de camerele de supraveghere o arată pe tânăra mamă conducând spre centrul comercial Stockland Baldivis din Rockingham, înainte să parcheze și să se apropie de containerul cu haine pentru donații, în jurul orei 1.40 dimineața.

Femeia a murit sufocată în containerul cu haine donate

Femeia, care era mică de statură, s-a urcat pe o găleată de plastic ca să poată privi în containerul de caritate Good Sammys. La un moment dat, picioarele i-ar fi alunecat de pe găleată și aceasta a rămas blocată în gura containerului, cu picioarele atârnând în afară, scrie Daily Mirror.

Tânăra mamă, care avea un fiu de 1 an si 3 luni, a fost găsită abia dimineață, însă era deja prea târziu pentru a mai fi salvată.

„Investigația noastră de până acum arată că persoana a murit tragic, în circumstanțe foarte nefericite. Se pare că a rămas prinsă în container și s-ar fi sufocat”, au anunțat autoritățile.  

O tragedie similiară s-a petrecut în aprilie, tot în Australia

Tragica moarte a tinerei Alarrah Lawrence i-a îndurerat pe mulți dintre apropiații acesteia, iar mesajele de condoleanțe au început să curgă pe rețelele de socializare.

”E o lume crudă. Nu-mi vine să cred că ai plecat. Sunt devastat și cuvintele nu pot explica. O să-mi fie dor de tine și aș vrea să-ți pot spune că te iubesc încă o dată, sufletul meu pereche”, a scris iubitul femeii, într-o postare pe Facebook.

Localnicii susțin că oamenii sunt adesea văzuți căutând printre containerele de caritate din oraș. De altfel, nu este prima tragedie de acest fel. În aprilie, trupul unei femei a fost găsit într-un container de donații din apropierea centrului comercial Stockland Burleigh Heads. Despre acel caz, polițiștii au spus că femeia a murit în urma unui ”accident nefericit”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » ”E o lume crudă!” Moarte tragică pentru o mamă rămasă blocată ”pe jumătate în afară” într-un container cu haine donate, în Australia