Antena Meniu Search
x

Galerie foto “Ea încă trăiește pentru mine”. Tatăl Lolei, copila de 12 ani ucisă și găsită într-o valiză în subsolul blocului în care locuia în Paris, a murit la doar 49 de ani

Nu a putut să treacă peste pierderea fiicei sale și a urmat-o în moarte. La doar 49 de ani, Johan Daviet, tatăl Lolei, copila de doar 12 ani care a avut parte de o moarte înfiorătoare s-a stins la rândul său din viață.

de Monica Palade

la 26.02.2024, 15:02

Bărbatul a murit subit, vineri, după ce și-a plâns fiica mai bine de un an. „Johan Daviet a avut mintea și inima prea aproape de iad de la actele comise împotriva fiicei sale. Se prăvălise. Infarctul a fost epilogul acestei coborâri în iad. Familia trebuie protejată de orice solicitare”, a declarat Clotilde Lepetit, avocatul familiei Lolei, potrivit Le Parisien.

Violată, torturată și ucisă

Bărbatul a murit la Fouquereuil, în Pas-de-Calais. Johan Daviet va fi înmormântat în orașul vecin Lillers, unde a fost înmormântată și fiica lui. Ar fi suferit o moarte naturală, nu un accident sau sinucidere. „Fiica mea este dragoste și va rămâne mereu iubirea mea. Ea încă trăiește pentru mine. Până la sfârșitul vieții mele va fi în capul meu”, a mărturisit el într-un interviu acordat M 6 și RTL la un an după uciderea copilei.

Johan Daviet și-a pierdut fiica Lola pe 15 octombrie 2022, iar cadavrul său a fost găsit într-o valiză în subsolul blocului în care locuia familia. Fata de 12 ani a fost ucisă, violată și torturată înainte ca trupul ei să fie ascuns. Elevă de gimnaziu, Lola a fost găsită fără viaţă, cu mâinile şi picioarele legate, cu gura acoperită cu bandă adezivă şi cu răni adânci la nivelul gâtului. Crima a tulburat liniştea întregului cartier, mai ales că familia Daviet era extrem de îndrăgită de comunitatea locală. O femeie, Dahbia B., este principala suspectă în acest caz. Cunoscută poliției pentru problemele ei psihiatrice, aceasta a fost acuzată de crimă, viol și acte de tortură și este în prezent încarcerată.

O reconstituire a crimei tinerei a avut loc pe 16 februarie în prezența principalei suspecte. Zeci de mașini de poliție invadaseră zona străzii Manin pentru a asigura securitatea maximă. Pe ferestrele de la parter au fost amplasate perdele, precum și garduri pentru a împiedica trecătorii să observe scena. Reconstituirea a avut loc în interiorul clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » “Ea încă trăiește pentru mine”. Tatăl Lolei, copila de 12 ani ucisă și găsită într-o valiză în subsolul blocului în care locuia în Paris, a murit la doar 49 de ani