Antena Meniu Search
x

EL este AUTORUL atacului de la moscheea Finsbury Park. Darren Osborne are 47 de ani şi este tatăl a PATRU COPII (FOTO)

Autorul atacului de la moscheea Finsbury Park, din nordul Londrei, este Darren Osborne, de 47 de ani, originar din Weston-super-Mare, North Somerset, dar care locuia în Cardiff.

Autorul atacului de la moscheea Finsbury Park, din nordul Londrei, este Darren Osborne, de 47 de ani, originar din Weston-super-Mare, North Somerset, dar care locuia în Cardiff.

Poliţia londoneză a anunţat că Darren Osborne, tată a patru copii, a închiriat cu 80 de lire sterline pe zi o camionetă, cu care a lovit un grup de oameni, ce ieşeau de la rugăciune. Zece persoane au fost rănite, un bărbat căruia i se făcuse rău înainte de atac decedând. Toate victimele au fost din comunitatea musulmană.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit Daily Mail, Darren Osborne s-a născut la Singapore în 1969.  El a fost arestat pentru tentativă de crimă.

Pe acelaşi subiect

După incident, bărbatul a fost filmat râzând şi trimiţând "bezele". Un martor a spus că acesta râdea în timp ce a fost luat de ofiţeri.

„Această dubă mare a venit pur şi simplu şi ne-a călcat. Cred că cel puţin opt sau 10 oameni au fost răniţi. Din fericire, eu am reuşit să scap. Apoi a coborât un tip din dubă şi l-am prins. Striga, spunea ’Voi ucide toţi musulmanii, voi ucide toţi musulmanii’. Lovea cu pumnii”, a povestit Abdulrahman Saleh Alamoudi, care se afla printre cei care îl ajutau pe musulmanul bătrân care căzuse, probabil după ce i se făcuse rău. 

„Apoi am reuşit să îl punem pe jos. Apoi spune ’Omorâţi-mă, omorâţi-mă’. I-am spus ’Nu te vom ucide. De ce ai făcut acest lucru?’. Nu a spus nimic”, a adăugat martorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » EL este AUTORUL atacului de la moscheea Finsbury Park. Darren Osborne are 47 de ani şi este tatăl a PATRU COPII (FOTO)