Antena Meniu Search
x

Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă directă, unu la unu: "Miza e Ucraina"

Elon Musk i-a transmis preşedintelui rus Vladimir Putin o provocare, după ce liderul de la Kremlin a ordonat în urmă cu mai bine de două săptămâni invadarea Ucrainei.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 12:35

Vezi și

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a venit cu o propunere directă pentru Vladimir Putin. Acesta i-a propus preşedintelului Rusiei o luptă directă cu el, miza fiind Ucraina. Dacă Musk reuşeşte să-l învingă pe Putin într-un duel unu la unu, atunci Rusia se retrage din Ucraina.

"Îl provoc pe Vladimir Putin. În artele marţiale. Pariul este Ucraina", a fost mesajul postat de Elon Musk pe contul său de Twitter. Pentru a fi sigur că mesajul său este luat în serios şi că ajunge unde trebuie, Musk a dat tag instituţiei prezidenţiale din Rusia. "Sunteţi de acord cu această luptă? @KremlinRussia_E", a fost completarea lui Musk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anterior, tot printr-un mesaj postat pe Twitter, Elon Musk şi-a exprimat sprijinul pentru "poporul rus care nu îşi doreşte acest lucru (n.red. războiul din Ucraina)".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă directă, unu la unu: "Miza e Ucraina"