Antena Meniu Search
x

Elon Musk le recomandă americanilor să voteze cu republicanii la alegerile midterms

Elon Musk, cel mai bogat om din lume şi de curând proprietarul Twitter, le recomandă americanilor să voteze cu republicanii la alegerile midterms, scrie Reuters.

de Redactia Observator

la 07.11.2022, 18:28

Elon Musk le recomanda americanilor sa voteze cu republicanii la alegerile midterms
Elon Musk le recomanda americanilor sa voteze cu republicanii la alegerile midterms - Hepta

Alegătorii americani sunt chemați la urne pentru a alege membrii Camerei Inferioare a Congresului SUA, precum și guvernatorii a 36 din cele 50 de state. Organizat la doi ani după alegerile prezidențiale, scrutinul, numit adesea „mditerms”, este de fapt un referendum asupra ocupantului Casei Albe.

Alegerile de la mijlocul mandatului în Statele Unite sunt alegeri generale care au loc la jumătatea mandatului de patru ani al unui preşedinte.

„Către alegătorii cu mentalitate independentă: puterea împărtășită înfrânează cele mai grave excese ale ambelor partide, prin urmare recomand să votezi pentru un Congres republican, având în vedere că președinția este democrată”, a spus Musk pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Democrații președintelui Joe Biden se confruntă cu o luptă aprigă pentru a păstra controlul asupra Congresului la votul de marți. Previziunile electorale și sondajele nepartizane sugerează că republicanii au o șansă foarte mare de a câștiga o majoritate în Cameră, controlul Senatului probabil că va fi cu un scor mult mai strâns.

„Democrații sau republicanii intenționați nu votează niciodată pentru cealaltă parte, așa că alegătorii independenți sunt cei care decid de fapt cine este la conducere!”, a adăugat Musk pe Twitter.

De la preluarea Twitter de către Musk, grupurile de drepturi civile au criticat poziția CEO-ului Tesla cu privire la moderarea conținutului față de poziția sa absolutistă a libertății de exprimare, despre care se așteaptă să crească volumul de dezinformare și discursuri instigatoare la ură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Elon Musk le recomandă americanilor să voteze cu republicanii la alegerile midterms