Antena Meniu Search
x

EMOŢIONANT! Au murit ţinându-se de mână după un mariaj de 60 de ani

Dragostea adevărată este tot mai rară în zilele naostre. Un cuplu din New York a emoţionat o lume întreagă. După o căsnicie de 60 de ani cei doi soţi au stat împreună chiar şi în faţa morţii.

 Floreen și Ed Hale au murit la o diferență de câteva ore. Ed şi-a ţinut de mână soţia până în ultimul moment, iar la scurt timp a decedat și el.

Cei doi s-au căsători în 1953 după ce primul soţ al lui Floreen a murit într-un accident rutier. De atunci nimic nu a stat în calea dragostei lor. Nici măcar bolile cronice de care sufereau nu au putut să-i țină departe, iar Ed, care era internat la un alt spital, a cerut să fie transferat în unitatea unde se afla partenera lui, în ciuda stării sale extrem de grave.

”A fost un gentleman până la capăt și a lăsat-o pe ea să moară prima”, a pus fiica lor.

Floreen și Ed Hale au avut împreună trei copii, însă unul dintre ei a murit în copilărie.

Ed a încercat toată viaţa să fie soțul perfect pentru Floreen. Prieteni și rude chiar l-au poreclit ”Sfântul Edward”, iar soția spunea adesea că Ed nu are voie să moară înaintea ei pentru că nu ar putea trăi fără el.

Povestea lor a impresionat personalul spitalului din Batava, așa că cei doi aveau paturile unul lângă altul, reușind să fie împreună până în ultima clipă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » EMOŢIONANT! Au murit ţinându-se de mână după un mariaj de 60 de ani