Antena Meniu Search
x

Exercițiul Nadiei Comăneci, reinterpretat de actorul James Marsden

Scena premiilor Laureus s-a transformat pentru câteva minute în saltea de gimnastică! Protagonist a fost chiar prezentatorul presitigioasei gale, James Marsden.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 18:03

Vezi și

Scena premiilor Laureus s-a transformat pentru câteva minute în saltea de gimnastică! Protagonist a fost chiar prezentatorul presitigioasei gale, James Marsden. Actorul a executat un exerciţiu care a pus numele României şi al Nadiei Comăneci în panoplia sportului mondial. La final, a primit trei de 10 şi un 9. De la Nadia.

Principatul Monaco a fost gazda prestigioasei gale sportive "Laureus World Sports Awards". Pentru al 19 lea an consecutiv sportivi din toate domeniile au fost premiaţi pentru performanţe, dar şi pentru implicarea lor în acţiuni sociale.

Anul acestea evenimentul a luat startul cu o sesiune de antrenament, ce-i drept doar la nivel motivaţional. Protagonişti au fost binecunoscuta gimnastă Nadia Comăneci şi gazda showului actorul James Marsden.

Actorul nu a fost singurul care a avut emoţii legat de ceea ce avea să urmeze. Odată ce şi-a redobândit curajul, actorul a intrat în scenă şi a făcut ceva ce nimeni nu se aştepta. Şi cum în sală printre sportivi de elită se aflau şi arbitrii, prestaţia actorului a fost imediat jurizată.

Cu toate că nu a primit decât două note de zece, discipolulul celei care a primit primul zece absolut la Olimpiada de la Montreal, nu s-a lăsat descurajat şi a continuat showul cu zâmbetul pe buze.

Rând pe rând au urcat pe scenă: tenismena Naomi Osaka, atleta Lindsey Vonn, antrenorul de fotbal Arsene Wenger. Câştigătorul titlului de "Sportiv al Anului" i-a revenit tenismenului numărul unu mondial Novak Djokovic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Exercițiul Nadiei Comăneci, reinterpretat de actorul James Marsden