Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie lângă un centru de testare COVID, în Olanda

O explozie s-a produs, miercuri, la un centru de testare COVID din orașul olandez Bovenkarspel, anunță poliția locală. Potrivit primelor informații, nicio persoană nu a fost rănită.

de Iulia Iancu

la 03.03.2021 , 11:24

Imagine ilustrativă Imagine ilustrativă - Profimedia Images
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Poliția olandeză anunță că, miercuri dimineață, o explozie puternică s-a produs la un centru de testare COVID, aflat într-un orășel, la nord de Amsterdam, potrivit AFP. 

”În apropierea Centrului de depistare din cadrul serviciului local al sănătăţii publice de la Bovenkarspel s-a declanşat un exploziv, la ora (locală) 6.66 (7.55, ora României). Geamuri au fost distruse. Nu există răniţi. Poliţia anchetează. Perimetru a fost izolat”, a anunţat într-un comunicat poliţia.

Genişti au fost desfăşuraţi la faţa locului, pentru a stabili dacă acolo se află în continuare material exploziv, potrivit televiziunii publice NOS.

Articolul continuă după reclamă

„Ceea ce spunem este că așa ceva nu se întâmplă doar întâmplător, ci este provocat de cineva”, a declarat un reprezentant al poliției, potrivit Reuters.

În ianuarie, la intrarea în vigoare a unei interdicţii de circulaţie pe timpulnopţii în lupta împotriva covid-19, un centru de depistare a fost incendiat în satul Urk, în provincia vecină Flevoland.

În Olanda au avut loc atunci, timp de mai multe zile. revolte, cele mai importante în ţară de mai multe decenii.

Iulia Iancu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Explozie lângă un centru de testare COVID, în Olanda