Antena Meniu Search
x

Explozii puternice pe două aerodromuri militare din Rusia. Sunt trei morţi şi opt răniţi

Mai multe persoane au fost ucise în urma unor explozii pe două aerodromuri militare rusești. O cisternă de combustibil a explodat, provocând moartea a trei persoane și rănirea altor șase pe un aerodrom din apropierea orașului Riazan, la sud-est de Moscova, Alte două victime au fost înregistrate într-o explozie produsă pe un aerodrom din regiunea Saratov.

de Redactia Observator

la 05.12.2022, 13:00

Explozie puternică pe un aerodrom din Rusia. Sunt trei morţi şi şase răniţi
Explozie puternică pe un aerodrom din Rusia. Sunt trei morţi şi şase răniţi - Twitter

Nu se știe ce a cauzat exploziile. Ambele zone se află la sute de kilometri distanță de granița cu Ucraina.

Unii specialiștii cred că bombardierele strategice rusești cu rază lungă de acțiune se află la baza aeriană Engels din regiunea Saratov.

Guvernatorul regiunii Saratov a declarat că forțele de securitate verifică ceea ce el a numit „un incident la instalațiile militare".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Val de incendii suspecte în Rusia

Săptămâna trecută, Rusia a fost lovită de un val de incendii suspecte. Au luat foc un depozit de petrol de lângă graniţa cu Ucraina, acoperișul unui termocentrale din oraşul Perm şi un depozit de mase plastice din Volgograd.

Un depozit petrolier din regiunea Briansk, oraş la 150 km de graniţa cu Ucraina, a luat foc miercuri, potrivit guvernatorului local. "Ard rezervoare cu produse petroliere în cartierul Surajski", a declarat pe reţelele sociale guvernatorul, Aleksandr Bogomaz. "Echipe de pompieri şi salvatori sunt la faţa locului", a adăugat el.

În Perm a luat foc acoperişul celei mai mari termocentrale din oraşul cu peste un milion de locuitori, fiind afectată o suprafață de 100 de metri pătrați, potrivit autorităţilor ruse. Potrivit Kommersant, o persoană a murit la spital, iar alte două au fost rănite. Alimentarea cu energie electrică nu a fost afectată în regiune, potrivit TASS. 

În aceeași zi a luat foc un depozit de produse din plastic din Volgograd. Incendiul a cuprins o suprafață de 1500 de metri pătrați, potrivit canalului de Twitter Nexta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Explozii puternice pe două aerodromuri militare din Rusia. Sunt trei morţi şi opt răniţi