Antena Meniu Search
x

O explozie a împiedicat salvarea patronului clubului Leicester City, din elicopterul său prăbușit

Scene terifiante la finalul meciului din Premier League dintre Leicester City şi West Ham. Elicopterul deţinut de patronul clubului gazdă s-a prăbuşit în parcarea de lângă stadion la câteva secunde după decolare.

Vezi și

Scene terifiante la finalul meciului din Premier League dintre Leicester City şi West Ham. Elicopterul deţinut de patronul clubului gazdă s-a prăbuşit în parcarea de lângă stadion la câteva secunde după decolare. Miliardarul thailandez era în aparatul de zbor, spun surse apropiate familiei patronului. Potrivit martorilor, tentativa de salvare după prăbușire a eșuat, din cauza unei explozii.

Incidentul s-a petrecut la o oră și 15 minute după încheierea partidei dintre Leicester şi West Ham, cu 1 -1.

Cauza, problemă la motor

Elicopterul patronului de la Leicester City, thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit la puţin timp după ce se ridicase de pe gazon.

Elicopterul a început să se învârtă și a căzut în parcarea destinată staff-ului echipei. Cauza ar fi o problemă la motorul aparatului de zbor.

Salvare eșuată

Martorii povestesc că primul care a ajuns la locul prăbușirii a fost un polițist. Omul a încercat să îi salveze pe cei din interior. El a vrut să tragă de ușa elicopterului, pentru a o deschide, dar chiar atunci s-a produs o explozie.

Suflul deflagrației l-a aruncat pe polițist, care nu a mai putut face nimic. O minge de foc se înălțase în urma impactului, spun martorii.

Mașini de poliție, pompieri și ambulanțe au sosit imediat la fața locului, dar incediul puternic a dat mari bătăi de cap salvatorilor. Fanii abia plecaţi de la arenă au putut vedea cum un nor imens de fum şi flăcări masive se ridica din zonă.

Avere de aproape 5 miliarde de dolari

Mulţi dintre ei s-au reîntors spre stadion după stingerea incendiului îngrijoraţi de starea omului de afaceri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elicopterul tip Augusta Westland AW-169 are o capacitate de 8 persoane. La momentul decolării, 5 oameni erau în aparatul de zbor, inclusiv miliardarul, spune Sky News.

Thailandezul Vichai Srivaddhanaprabha are 61 de ani şi este al 5-lea cel mai bogat om din thailanda cu o avere estimată la aproape 5 miliarde de dolari. Srivaddhanaprabha a achiziţionat clubul Leicester City în 2010, iar în sezonul 2015-2016 a reuşit să câştige campionatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » O explozie a împiedicat salvarea patronului clubului Leicester City, din elicopterul său prăbușit