Antena Meniu Search
x

Fauci: "Trei doze de vaccin al Pfizer sau Moderna pentru Covid-19 reprezintă 'o îngrijire optimă'"

Administrarea a trei doze de vaccin pentru Covid-19 reprezintă ”o îngrijire optimă”, dar două doze de vaccin al Pfizer/BioNTech or Moderna sau o doză de la Johnson & Johnson rămân definiţia oficială a uvernului pentru vaccinarea completă, a declarat duminică expertul american în boli infecţioase Anthony Fauci, transmite Reuters, citat de news.ro.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 08:20

Fauci: "Trei doze de vaccin al Pfize sau Moderna pentru Covid-19 reprezintă 'o îngrijire optimă'"
- Profimedia

Oficialii din domeniul sănătăţii vor continua să evalueze ceea ce ar trebui să constituie desemnarea oficială, a declarat Fauci, care este directorul Institutului Naţional pentru Alergii şi Boli Infecţioase şi consilierul medical şef al preşedintelui Joe Biden, la emisiunea ABC ”This Week With George Stephanopoulos”.

Reacţia lui Fauci când a fost întrebat dacă este nevoie de vaccinare anuală

”Ei bine, cu siguranţă cred, George, că este îngrijirea optimă. Vreau să spun, oficial încă sunt două doze de ARNm (Pfizer/BioNTech sau Moderna) şi o injecţie de J&J. Dar cred că dacă te uiţi la date, devine tot mai clar că, dacă vrei să fii protejat în mod optim, chiar ar trebui să primeşti un rapel”, a spus Fauci, ca răspuns la întrebarea dacă trei doze de vaccin ar putea fi noul standard de îngrijire.

Va dura luni de zile pentru a spune dacă sunt necesare doze anuale de rapel de vaccin, a spus Fauci, adăugând că speră din punct de vedere imunologic că o doză de rapel va fi suficientă pentru a oferi o protecţie mai mare decât doar cele şase luni oferite de vaccinul iniţial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fauci: "Trei doze de vaccin al Pfizer sau Moderna pentru Covid-19 reprezintă 'o îngrijire optimă'"