Antena Meniu Search
x

Patru femei, filmate cum fură pavajul de pe o stradă şi îl urcă într-un Audi Q5, în Chișinău (Video)

Imagini spectaculoase filmate, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Kiev din Chişinău. Patru femei au fost surprinse când fură pavajul şi îl urcă într-un Audi Q5.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.08.2020, 10:57

Patru femei, filmate cum fură pavajul de pe o stradă şi îl urcă într-un Audi Q5, în Chișinău
Patru femei, filmate cum fură pavajul de pe o stradă şi îl urcă într-un Audi Q5, în Chișinău - captura video Facebook
  • Primarul din Chișinău a declarat că asemenea acţiuni sunt josnice.
  • Ion Ceban a cerut responsabililor să securizeze şantierele, iar persoanele vinovate să fie sancţionate.

Pe strada cu pricina este un șantier de renovare a scuarului, pavajul ce urmează să fie aplicat fiind depozitat în apropiere.

Văzând că e rost de furat, cele patru femei și-au parcat bolidul de lux în apropiere și au început să încarce portbagajul cu materiale de construcţie, relatează autoexpert.md

Momentul a fost surprins de un trecător, iar imaginile au fost publicate chiar pe pagina oficială a Primăriei Chișinăului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. Totodată, primarul general a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate", se arată în mesajul de municipalitate pe Facebook.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Patru femei, filmate cum fură pavajul de pe o stradă şi îl urcă într-un Audi Q5, în Chișinău (Video)