Antena Meniu Search
x

O femeie va fi executată, după ce a ucis o gravidă, i-a furat bebelușul și a spus tuturor că ea a născut | Video

A îngrozit planeta cu o crimă odioasă, iar acum va fi prima femeie executată în Statele Unite în ultimii 70 de ani. Lisa Montgomery a ucis cu sânge rece o femeie însărcinată, pentru a-i răpi bebeluşul. Fetiţa a supravieţuit şi are acum 16 ani.

de Redactia Observator

la 18.10.2020, 22:37

Vezi și
  • Lisa Montgomery a ucis cu sânge rece o femeie însărcinată
  • A fost condamantă la moarte şi va fi executată pe 8 decembrie

Cea care i-a ucis mama mai are doar 7 săptămâni de viaţă. A fost condamantă la moarte şi va fi executată pe 8 decembrie prin injecţie letală.

Era 16 decembrie 2004, când Lisa Montgomery a mers acasă la Bobbie Jo Stinnentt, pe atunci însărcinată în 8 luni. Cele două femei s-au cunoscut pe un forum de discuții despre câini. Lisa a minţit-o pe Bobbie că este însărcinată la rândul ei şi aşa au devenit prietene. În ziua crimei, Montgomery a intrat în casă şi a atacat-o pe tânăra însărcinată cu o brutalitate de nedescris. Apoi, i-a furat copilul.

Matt Withworth, procuror: "Este o crimă atât de josnică, şocantă, premeditată"

În urma ei, Lisa Montgomery a lăsat o scenă greu de descris în cuvinte. Chiar mama victimei a descoperit totul.

Becky Harper, mama victimei: "acest caz a ajuns la final, dar nouă ne va lipsi întotdeauna Bobby Jo. A fost o soţie, fiică şi soră dulce şi iubitoare şi ar fi fost o mamă minunată"

Criminala a luat bebeluşul şi l-a dus la ea acasă. Le-a spus soţului şi copiilor că abia a născut, după ce mai bine de cinci luni i-a minţit şi pe ei că este însărcinată. La nici 24 de ore însă, adevărul avea să iasă la iveală. Poliţia i-a dat de urmă după ce a descoperit schimbul de emailuri dintre ea şi victimă. Montgomery şi-a recunoscut crima, dar chiar şi aşa nu a scăpat de pedeapsa capitală.

Matt Withworth, procuror: "Nu există nicio îndoială că Lisa Montgomery a ucis-o pe Bobby Jo Stinnett, deci, cred că pedeapsa este justificată"

Fetiţa lui Bobby Jo este acum adolescentă. Tatăl ei a botezat-o Victoria. Pe 16 decembrie, la 8 zile după ce ucigaşa mamei sale va fi pedepsită cu moartea, ea va împlini 16 ani.

Ben Espey, sherif: "Victoria Jo este foarte frumoasă, seamănă foarte mult cu mama ei"

Lisa Montgomery este prima femeie care va fi executată în Statele Unite în ultimii aproape 70 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » O femeie va fi executată, după ce a ucis o gravidă, i-a furat bebelușul și a spus tuturor că ea a născut | Video