Antena Meniu Search
x

Femeie trimisă după gratii, după ce i-a cerut soțului să dea cu aspiratorul

O femeie din nord-estul Marii Britanii a fost trimisă într-o celulă și târâtă prin sala de judecată, după ce și-a rugat soțul să o ajute la curățenie.

de Redactia Observator

la 27.06.2019, 11:03

O femeie din nord-estul Marii Britanii a fost trimisă într-o celulă și târâtă prin sala de judecată, după ce și-a rugat soțul să o ajute la curățenie.

Valerie Sanders susține că singura ei “vină” este de a-i fi cerut partenerului de viață, Michael, în vârstă de 58 de ani, să dea cu aspiratorul, să curețe ușile și să nu mai meargă atât de des la sala de fitness. În schimb, a fost cercetată pentru „comportament abuziv”.

Cazul, considerat de femeie ca fiind „scandalos”, a luat naștere după un pont al unui angajat de la un centru de job-uri. Valerie, din Catterick, North Yorks, declară că a fost „tratată ca un criminal” doar pentru că și-a cicălit soțul să mai facă ordine prin casă, supărată că bărbatul petrece ore întregi antrenându-se sau spălându-și mașina.

Băgată după gratii 17 ore

Potrivit The Sun, imediat după ce i-a lăsat un bilet cu sarcini partenerului (de peste 100 de kilograme), patru polițiști britanici și-au făcut apariția și au acuzat-o de comportament abuziv. Câteva ore mai târziu, femeia ajungea după gratii.

După 14 luni de coșmar, cazul a fost abandonat, chiar înainte de începerea procesului cu jurați. „Nu sunt sigur dacă ar trebuit să fie judecată sau nu. Asta nu este decizia mea – dar mă controla. Mă cicălea mereu, Lăsa aspiratorul și îmi cerea zilnic să curăț casa, din cauza câinilor”, a declarat Michel, managerul unei săli de forță.

Valerie

Se antrena tot timpul. Mânca cinci sau șase mese pe zi și băga totul într-un blender. Am încetat să mai mergem la mese în oraș. Eu lucram iar el era la sală de la primele ore ale dimineții și până târziu în noapte. Nu îl mai vedea. Iar când nu era la sală își spăla mașina cu orele”, a ținut să precizeze Valerie, la rândul ei.

Cicălirea, în atenția statului britanic

Ancheta a coincis cu o degradare a relației. „A început să participe la competiții. Nu era atractiv. Era ca și cum mângâiai o masă de călcat. A început să ia Viagra, dând vina pe steroizi. Dar când le lua devenea arogant așa că am refuzat să mă mai culc cu el”, a mărturisit femeia.

Cicălirea a intrat în atenția statului britanic după ce un angajat al unui centru de joburi, care a observat că starea de spirit a lui Michel s-a înrăutățit, a decis să intervină și a alertat autoritățile. De aici și până la o anchetă a mai fost doar un pas.

Femeia a fost dusă la secția de poliție și pusă într-o celulă, timp de 17 ore. „Sigur că nu e comportament abuziv, altfel toate cuplurile ar fi în sala de judecată”, s-a apărat ea.

"Îmi tot lăsa bilețele despre cum să fac curat"

Michael susține însă că soția l-a încurajat în ceea ce privește bodybuilding-ul, inițial, după care și-a schimbat părerea.

Spunea că nu poate merge nicăieri cu mine așa. M-a făcut să mă simt mai rău. Nu îi plăcea că îmi curăț mașina. Îmi tot lăsa bilețele despre cum să fac curat. La sfârșit mă simțeam rău”, a declarat bărbatul.

În cele din urmă, cazul a fost clasat înainte de convocarea juraților. Valerie a pledat nevinovată, iar instanța a acceptat poziția ei, în schimbul unui mandat de restricție valabil pentru doi ani.

Cei doi se află acum în proces de divorț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Femeie trimisă după gratii, după ce i-a cerut soțului să dea cu aspiratorul