Antena Meniu Search
x

O tânără a slăbit 70 de kilograme, după ce i s-a spus că e prea grasă pentru parcurile de distracţii

O tânără absolventă de facultate a fost pusă în situaţia jenantă de a-i fi refuzat accesul la Alton Towers, un parc de distracţii extrem de cunoscut, din cauza kilogramelor sale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.04.2019, 21:17

Când a intrat la facultate greutatea ei a explodat
Sophie cântărea 150 de kilograme înainte - Sophie Trewick/ Facebook

O tânără absolventă de facultate a fost pusă în situaţia jenantă de a-i fi refuzat accesul la Alton Towers, un parc de distracţii extrem de cunoscut, din cauza kilogramelor sale.

Sophie Trewick, în vârstă de 23 de ani, cântărea 150 de kilograme în 2017, când oficialii parcului tematic i-au refuzat intrarea în parcurile de distracţie Alton Towers, pe motiv că era mult prea grasă. 

Umilită, ruşinată şi jenantă de ea, de corpul ei şi de situaţia în care fusese pusă, Sophie a hotărât să îşi schimbe compelt şi definitiv stilul de viaţă. 

În ultimii doi ani, tânăra şi-a schimbat dieta cu opţiuni alimentare sănătoase şi a început să facă exerciţii de trei ori pe săptămână. A slăbit peste 70 de kilograme. 

Practic a început o viaţă de la zero, pentru că, până atunci, Sophie, încă de la 11 ani mânca doar pizza, fast-food, chips-uri, dulciuri şi cam absolut orice aliment nesănătos, dar pentru ea extrem de gustos. 

Când a intrat la facultate greutatea ei a explodat şi devenise vizibil ruşinos pentru ea să iasă chiar şi din casă. Obişnuia să meargă cu taxiul la cursuri, pentru că nu voia să fie văzută de nimeni pe stradă. 

„Am fost atât de jenată când am mers în parcul de distracţii cu nişte prieteni. Mă simţeam umilită de fiecare dată, când la fiecare obiectiv mi se refuza intrarea. Primisem alături de grupul cu care eram carduri cu ajutorul cărora nu eram nevoiţi să stăm la coadă, ca să fim cântăriţi, să vedem dacă ni se permite trecerea. Aşa că nu ştiam. Am mers acasă şi în ziua aceea ştiam că trebuie să mă schimb. Nu era vina lor, ci a mea şi trebuia să fac ceva” a povestit Sophie. 

Acum, tânăra are un iubit la care ţine enorm şi speră ca greutatea ei să nu o mai ţină niciodată pe loc. Va merge din nou în parcuri de distracţie, fără să se mai teamă de respingere, de refuz ori de momente umilitoare. 

Ea vrea să îi inspire şi pe alţii să ia măsuri pentru un stil de viaţă sănătos şi activ. Vrea ca toţi să înţeleagă că trebuie să aibă încredere în ei, săs e respecte şi să se iubească. 

„În sfârşit mă simt normală, sănătatea mea mintală s-a îmbunătăţit masiv, fata care obişnuia să stea în pat şi să îşi mănânce sentimentele nu mai este cine era” a mai spus ea.

Conform Mirror, un purtător de cuvânt al lui Alton Towers a declarat: "Hamalele de siguranță variază de la cursă la cursă, iar siguranța oaspeților noștri este întotdeauna preocuparea noastră principală. Dacă hamul nu poate fi fixat în siguranță, nu ar fi sigur că oaspetele să se plimbe".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » O tânără a slăbit 70 de kilograme, după ce i s-a spus că e prea grasă pentru parcurile de distracţii