Antena Meniu Search
x

Feţele lui Donald Trump. Ce spun gesturile preşedintelui american despre atitudinea sa din timpul turneului de debut

Fermecător, încrezător, agresiv şi nepoliticos. Sunt, toate, feţe pe care Donald Trump le-a înfăţişat în timpul turneului său de debut pe scena mondială.

Vezi și

Fermecător, încrezător, agresiv şi nepoliticos. Sunt, toate, feţe pe care Donald Trump le-a înfăţişat în timpul turneului său de debut pe scena mondială.

Experţii în limbajul trupului spun că preşedintele american s-a arătat brutal şi dornic să se impună în faţa aliaţilor NATO.

În schimb, a fost natural şi jovial în medii asemănătoare celui în care el însuşi trăieşte precum palatele aurite din Arabia Saudită.

Donald Trump a preferat să plece de la G7 fara o conferinţă de presă. A evitat, astfel, întrebările indiscrete asupra Russia Gate şi a implicării ginerului Kushner, care ar fi încercat să stabilească o linie de comunicare secretă cu Kremlinul.

A vrut, totuşi, să le vorbească militarilor italieni şi americani de la baza din Sigonella.

L-a introdus în scenă Melania Trump care, în această călătorie, s-a mai familiarizat cu rolul de primă doamnă.

Arabia Saudită, Israel, Palestina, NATO şi G7. Cele mai importante puncte ale politicii americane au fost vizate în turneul de 9 zile. Dacă Trump a declarat călătoria un succes, experţii în limbajul corpului sunt de altă părere.

În mijlocul liderilor lumii a încercat să se evidenţieze în mod agresiv.

Mai nou în funcţie decât el, Emmanuel Macron l-a înfrânt cu propriile arme la întâlnirea bilaterală de la Bruxelles.

Este vorba despre doi lideri puternici care îşi arătau forţa fizică unul altuia prin intermediul unei strângeri de mână.

Întâlnirea cu Papa Francisc a fost un alt moment speculat de presă. Într-o fotografie care a devenit rapid virală, Suveranul Pontif nu pare deloc încântat de vizită.

Şi în timpul discuţiilor cu preşedintele american, Papa priveşte înainte cu o privire fixă ce nu denotă niciun pic de plăcere, spun specialiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Feţele lui Donald Trump. Ce spun gesturile preşedintelui american despre atitudinea sa din timpul turneului de debut