Antena Meniu Search
x

Video Noi înregistrări sfâşietoare apar la 6 luni de la masacrul din Texas. O fetiţă de 10 ani sunase la 911 să ceară ajutor

Noi înregistrări sfâşietoare apar la 6 luni de la masacrul din Texas, când 19 copii şi doi profesori au fost ucişi cu sânge rece într-o şcoală. O fetiţă de 10 ani a sunat la 911 să ceară ajutor. Forţelor de ordine le-a luat însă 40 de minute până să acționeze şi încă o jumătate de oră până să îl lichideze pe atacator. 

de Redactia Observator

la 03.11.2022, 22:08

Vezi și

Copil: Bună ziua.

Dispecer: Aţi sunat la departamentul poliţiei. Sunteţi în regulă?

Copil: Nu, au loc împuşcături la şcoală. 

Dispecer: Ok, am înţeles. Am mai multe unități aici. Sunteţi cu ofiţeri sau sunteţi baricadată undeva?

Pe acelaşi subiect

Copil: Sunt în clasă, clasa 112.

De la ora 11 şi 32 de minute, atacatorul pe nume Salvador Ramos, înarmat cu un pistol şi o puşcă semiautomată, a tras în toţi cei care i-au ieşit în cale. În încercarea de a se salva, mai mulţi copii au sărit pe geam, iar alţii s-au ascuns într-un magazin de pompe funebre din apropierea şcolii.

Şocată de ce aude şi vede, o fetiţă de doar 10 ani a sunat la numărul de urgenţă 911

Dispecer: Cum vă numiţi?

Copil: Khloie Torres. Vă rog să vă grăbiţi. Sunt foarte multe cadavre.

Dispecer: Rămâneţi la telefon, da? Aţi spus că sunteţi în sala 112?

Copil: Da, doamnă. Vă rog să trimiteţi ajutoare.

Nu a fost singura care a cerut ajutor. Amerie Garza, o altă copilă de 10 ani, a încercat să sune la poliţie, chiar în timp ce prietena ei era luată la ţintă de atacator. A fost însă următoarea victimă. 

Masacrul din Texas. Oamenii legii nu au intervenit decisiv nici după 40 de minute de la primele sesizări că se trage

În timp ce aşteptau ordine pe holurile instituţiei, pistolarul golea în continuare încărcător după încărcător. Când în sfârşit au acţionat trupele speciale, trecuse o oră şi 14 minute. Timp în care criminalul făcuse 21 de victime -  19 elevi şi 2 profesoare. Părinţii nu pot găsi alinare după această tragedie. Le aduc omagii copiilor lor care au pierit în mod tragic. 

De Ziua Morţilor, în San Antonio, familiile le-au decorat fotografiile cu flori şi au vizitat cimitirul unde au fost înmormântaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Noi înregistrări sfâşietoare apar la 6 luni de la masacrul din Texas. O fetiţă de 10 ani sunase la 911 să ceară ajutor