Antena Meniu Search
x

Video De ce a durat o oră până când a fost răpus Salvador Ramos, criminalul din Texas. Poliția se lupta cu părinții chiar în timpul atacului

Durere dublată de furie în Texas. Familiile victimelor din atacul de marţi cer explicaţii pentru intervenţia tardivă a poliţiei. A durat peste 40 de minute până ce au intrat agenţii. Iar atacatorul a fost ucis după o oră.

de Redactia Observator

la 27.05.2022, 21:11

Vezi și

Aceste imagini au fost filmate când atacatorul era încă în şcoală. Înăuntru se aud focuri de armă, iar afară poliţia se luptă cu părinţii care vor să intre să îşi salveze copiii.

Imaginile din dimineaţa atacului arată că tânărul Salvador Ramos nu a întâmpinat nicio problemă atunci când a intrat în şcoală. Aproape o oră a stat închis în sala de clasă în care a comis masacrul.

Astăzi, 21 de cruci albe anunţă deznodământul faptelor lui. Familiile vor să afle acum dacă drama putea fi evitată.

Javier Cazares, tatăl uneia dintre victime: Ei susţin că au intervenit rapid. Noi nu am văzut asta. Treaba lor era să intre imediat şi să salveze vieţile celor de acolo, nu să aştepte.

Agenţii au intrat după 40 de minute când pentru mulţi dintre copii a fost prea târziu. Mia, o fetiţă de 11 ani, este astăzi în viaţă datorită curajului şi inspiraţiei de care a dat dovadă.

Mărturii dramatice ale supraviețuitorilor atacului armat

Blanca Rivera, ruda unei supraviețuitoare: Mia a adunat nişte sânge şi s-a murdărit cu el pe corp, pentru a se putea preface că este moartă.

19 copii au murit însă seceraţi de gloanţe. Un băiat de nouă ani este unul dintre supravieţuitori. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Versiunea poliţiei din Texas e diferită de cea a familiilor

Agenţii susţin că au intrat după 4 minute, dar au fost întâmpinaţi cu o rafală de gloanţe şi obligaţi să se retragă.

Director serviciul de securitate din Texas: Echipa de intervenţie a ajuns la aproape o oră distanţă. Au intrat. Au împuşcat şi ucis suspectul.

Irma Garcia este una dintre profesoarele ucise în timpul atacului. Una dintre cele 21 de cruci aduse în faţa şcolii este a ei. Soţul ei a murit după nici 2 zile. A făcut infarct.

Meghan Markle, mamă a doi copii a depus astăzi un buchet de flori în faţa unui memorial improvizat în onoarea victimelor, dar presa a fost neiertătoare. Ducesa de Sussex a fost dur criticată că nu îşi vizitează tatăl spitalizat după un infarct, dar nu pierde ocazia să iasă în evidenţă profitând de tragedia din şcoala din Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » De ce a durat o oră până când a fost răpus Salvador Ramos, criminalul din Texas. Poliția se lupta cu părinții chiar în timpul atacului