Antena Meniu Search
x

Fetiță de 7 ani, descoperită fără viaţă sub dărâmături în urma seismului din Indonezia. Era căutată de 5 zile

O fetiţă în vârstă de şapte ani, pe care echipele de salvare o căutau după seismul devastator produs luni în Indonezia care s-a soldat cu cel puţin 272 de decese, a fost găsită fără viaţă vineri sub dărâmături, relatează AFP, citat de Agerpres

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 16:30

Era căutată de 5 zile
Fetiță de 7 ani, descoperită fără viaţă sub dărâmături în urma seismului din Indonezia - Profimedia

Trupul neînsufleţit al lui Ashika Nur Fauziah, cunoscută sub numele de Cika, a fost extras de sub dărâmăturile unei case prăbuşite în districtul Cianjur, situat în apropierea epicentrului seismului cu magnitudinea 5,6 care produs luni în vestul insulei Java.

"Trupul a fost imediat predat familiei", a afirmat Jeksen Kolibu, un membru al echipelor de salvare.

Aproximativ 40 de persoane date dispărute sunt în continuare căutate

Fetiţa a fost înmormântată într-un cimitir din apropiere, o oră mai târziu. Câteva zeci de persoane au încercat să îndepărteze joi cu ajutorul lopeţilor, ciocanelor şi chiar cu mâinile goale dărâmăturile casei în care familia a afirmat că se afla fetiţa în momentul cutremurului. Căutările au fost suspendate peste noapte şi reluate vineri dimineaţă.

Pe acelaşi subiect

Aproximativ 40 de persoane date dispărute sunt în continuare căutate după seismul care s-a soldat cu cel puţin 272 de morţi, între care un număr mare de copii, şi peste 2.000 de răniţi.

Echipele de salvare indoneziene au anunţat, de asemenea, că au descoperit cadavrele a şapte persoane care au fost îngropate într-o alunecare de teren declanşată de seism, relatează dpa.

Cele şapte persoane se aflau într-o maşină care a fost surprinsă de o alunecare de teren în districtul Cianjur.

"Din cele 39 de persoane dispărute în urma alunecărilor de teren, şapte au fost găsite astăzi. Continuăm căutarea celorlalte", a spus Henri Alfiandi, şeful Agenţiei Naţionale de Gestionare a Dezastrelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 7 ani, descoperită fără viaţă sub dărâmături în urma seismului din Indonezia. Era căutată de 5 zile