Antena Meniu Search
x

Fetiţă de nouă ani, captivă într-un trup neputincios. "Nu au fost semne că are o problemă. E devastator"

O fetiţă de nouă ani, aparent sănătoasă şi încărcată de energie, a ajuns să comunice doar din priviri cu părinţii ei, care acum se aşteaptă la ce e mai rău.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 30.11.2020, 12:34

Fetiţă de nouă ani, captivă într-un trup neputincios. "Nu au fost semne că are o problemă. E devastator"
Fetiţă de nouă ani, captivă într-un trup neputincios. "Nu au fost semne că are o problemă. E devastator" - Facebook
  • Abigail Johnston comunică mișcându-și ochiul drept în sus pentru "da" și în jos pentru "nu".
  • Tumora de pe creier este atât de avansată încât a devenit de netratat, totuși, după două săptămâni la terapie intensivă, Abbi încă luptă să supravieţuiască.  

Abigail Johnston s-a prăbușit în timp ce se afla acasă, în Norris Green, Liverpool, pe 20 septembrie și a fost dusă de urgență la spital.

Acolo, medicii au descoperit că fetiţa suferise o sângerare masivă la nivelul creierului şi testele ulterioare au arătat că ea avea, de fapt, o tumoră foarte agresivă și în stadiu terminal.

Tatăl ei, Shaun, în vârstă de 44 de ani: „Vestea a fost devastatoare pentru noi toți. Abbi era în general în formă, se bucura de vară, de vacanțele noastre din august și se întorsese la școală. Nu eram conștienți de nicio problemă și nu existau semne că ar fi ceva greșit. A fost total neașteptat".

Durerea e cu atât mai mare cu cât, din spusele medicilor, fetiţa ar fi pe deplin conştientă de ceea ce se întâmplă în jurul ei, însă nu poate să vorbească ori să se mişte pentru a răspunde la stimuli. Mai mult, starea copilei este atât de gravă încât speranţele la viaţă sunt infime, potrivit Daily Mail.

Fata de nouă ani necesită îngrijire 24 de ore din 24 și comunică mișcându-și ochiul drept în sus pentru da și în jos pentru nu. 

Tumora de pe creier este atât de avansată încât a devenit de netratat, totuși, după două săptămâni la terapie intensivă, Abbi încă luptă să supravieţuiască.  

Părinţii ei, care mai au o fetiţă, spun că iau fiecare zi aşa cum vine şi prețuiesc timpul pe care îl au împreună.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de nouă ani, captivă într-un trup neputincios. "Nu au fost semne că are o problemă. E devastator"