Antena Meniu Search
x

Fetiță de 5 ani, furată de bănuții pe care-i strângea pentru un Ferrari, din vânzarea de căpșuni

O fetiță de 5 ani a transmis un mesaj ferm, după ce un hoț i-a furat toți bănuții pe care-i strângea de mică pentru o mașină Ferrari, vânzând căpșuni și ajutându-și mama la treabă. "Te-aș fi plimbat cu el", a transmis, cu durere, copila din Australia.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 08.09.2020, 18:09

Fetiță de 5 ani, furată de bănuții pe care-i strângea pentru un Ferrari, din vânzarea de căpșuni
Maddison l-a avertizat pe hoț să îi dea banii înapoi, pentru că vrea să își cumpere un Ferrari - captură video 7news.com.au
  • Maddison reușise să adune 600 de dolari pentru visul ei - un Ferrari
  • Fata i-a spus hoțului să îi dea banii înapoi

Maddison Houston, o mică antreprenoare, visa să strângă bani pentru a-și cumpăra nu mai puțin de o mașină Ferrari, cândva pe viitor. Însă visul ei s-a năruit, pe 5 septembrie, atunci când un hoț a intrat în cafeneaua familiei și a furat toți banii.

Nu doar fetița s-a trezit cu agoniseala furată, ci și părinții ei, proprietarii unei afaceri de familie.

"Te-aș fi plimbat cu el dacă nu mi-ai fi furat banii. Dă-mi banii înapoi, pentru că nu sunt ai tăi", a spus Maddison, după furt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit 7news.com.au, deși erau instalate sisteme de supraveghere, bărbatul a a tăiat cablurile de alimentare electrică, astfel încât a fost surprinsă doar o siluetă, ceea ce face dificilă identificarea individului.

Familia din Pimpama nu este la primul incident de acest gen, fiind furată de alte șase ori în trecut.

"Ceea ce e mai rău e că am pus mult efort și sacrificiu, mult timp de-al meu, de-al familiei mele, de-al copilului meu. Suntem supărați după o săptămână atât de grea, iar acum tot ce am câștigat a dispărut. Noi muncim șapte zile pe săptămână, 20 de ore pe zi ca să aibă copiii un viitor mai bun... ai furat de la copiii noștri... sper că a meritat", a spus Sarah Degen, mama fetiței.

Poliția din Queensland continuă cercetările pentru a-l prinde pe făptaș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 5 ani, furată de bănuții pe care-i strângea pentru un Ferrari, din vânzarea de căpșuni