Antena Meniu Search
x

O fetiță de doi ani a fost răpită chiar de sub ochii mamei, într-un parc din Germania (Video)

Imagini surprinse într-un loc de joacă din Berlin fac înconjurul lumii. Un bărbat este surprins în momentul în care răpeşte o copilă de doi ani de lângă mamă, într-un moment de neatenţie al acesteia. Salvarea a venit de la ceilalţi părinţi aflaţi în parc, care au luat urma agresorului, l-au prins şi l-au predat poliţiei. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 30.06.2020, 23:36

Vezi și
  • Copila a fost răpită de un bărbat cunoscut cu probleme psihice.
  • Bărbatul este cercetat pentru tentativă de răpire.

Coşmarul oricărui părinte l-a trăit pe pielea ei o mamă din Berlin. Şi-a scăpat doar o clipă fetiţa din ochi, timp suficient pentru un individ să o răpească. 

Agresorul a stat la pândă minute bune. Când credea că nu îl vede nimeni, a luat copila de doi ani de mână, a pus-o pe umeri şi a fugit cu ea. 

Scena le-a atras însă atenţia părinţilor din parc. Un bărbat s-a luat după agresor şi a intrat în vorbă cu el.

Individul nu ştia cum o cheamă pe fată şi a încercat în continuare să evite răspunsurile. 

Încolţit de martori, bărbatul şi-a dat seama că nu are încotro şi a dus copila înapoi la mamă, care o căuta deja disperată. 

Părinţii din parc nu l-au lăsat să plece şi au chemat poliţia. Bărbatul era cunoscut oamenilor legii ca având probleme psihice şi era şi băut. 

El a fost reţinut şi dus la secţie, însă eliberat mai apoi, iar pe numele său a fost deschis un dosar sub acuzaţia de tentativă de răpire. 

Totul s-a petrecut în urmă cu zece zile. Imaginile au fost însă făcute acum publice şi vin în contextul în care oficialii germani au anunţat că au destructurat o reţea de 30.000 de pedofili care distribuiau materiale cu pornografie infantilă şi chiar sfaturi despre cum ar putea acţiona agresorii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi cumpărat produse aproape de expirare, la preţ mai mic?

Observator » Stiri externe » O fetiță de doi ani a fost răpită chiar de sub ochii mamei, într-un parc din Germania (Video)