Antena Meniu Search
x

Video "Fiul meu! Pantofii sunt ai lui!". Momentul sfâșietor când o mamă din Ucraina își găsește băiatul mort, aruncat într-o groapă

Atrocitățile comise de armata rusă împotriva civililor din Ucraina continuă să provoace dezgust și revoltă. Nu există zi în care autoritățile de la Kiev să nu denunțe violuri asupra femeilor și copiilor, tortură și ucideri fără discernământ. Duminică, jurnaliștii AFP au asistat la o scenă sfâșietoare: momentul în care o mamă recunoaște după pantofi trupul fără viață al fiului ei, aruncat într-o groapă, în apropierea unei benzinării. Război Rusia - Ucraina, ziua 50 LIVE TEXT

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.04.2022, 10:13

Imaginile sunt cutremurătoare și au fost filmate în Buzova, un sat aflat în apropiere de Kiev. Scena surprinde momentul în care cele mai mari temeri ale unei mame din Ucraina devin realitate - descoperirea trupului neînsuflețit al fiului ei, aruncat într-o groapă, după retragerea forțelor ruse.

"Lăsați-mă să-l văd! Fiul meu mic! Sunt pantofii lui!", sunt strigătele de durere ale mamei, care plânge și cade în genunchi privind în groapă și recunoscându-și fiul după pantofi, potrivit CNN.

Înregistrarea arată apoi cum poliția scoate trupul neînsuflețit din moloz și îl învelesc într-o pungă albă pentru cadavre. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Groapă comună cu zeci de ucraineni morți, găsită în Buzova

Zilele trecute, șeful comunității Dmytrivka, Taras Didych, a declarat pentru televiziunea ucraineană că trupurile a zeci de civili au fost găsite într-o groapă comună din satul Buzova, în apropiere de Kiev. Cadavrele se aflau într-un șanț săpat în apropierea unei benzinării, a spus oficialul local, potrivit Reuters. "Acum ne întoarcem la viață, dar în timpul ocupației mulți civili au murit", a afirmat Didych.

Numărul tot mai mare de victime civile a declanșat un nou val de condamnări internaționale față de Rusia, în special din cauza sutelor de morți din orașul Bucha, la nord-vest de Kiev, care până săptămâna trecută a fost ocupat de forțele rusești.

De cealaltă parte, Rusia a negat că a vizat civili în ceea ce numește "operațiune specială" de demilitarizare și "denazificare" a vecinilor săi din sud. 

Oficiali ucraineni: aproape 200 de copii uciși de la începutul invaziei rusești

Aproape 200 de copii au fost uciși și circa 400 au fost răniți de la începutul invaziei rusești, au declarat miercuri procurorii ucraineni într-un comunicat de presă, citat de CNN.

Potrivit autorităților, mai mulți copii au murit în ultimele zile din cauza bombardamentelor din nord-estul și sudul Ucrainei. Corpurile carbonizate ale unei fete de 16 ani și ale unui băiat de 10 ani au fost găsite în satele Borodianka, la nord-vest de Kiev, și Korolivka, în vestul Ucrainei, se mai arată în comunicat. Copiii se numără, de asemenea, printre victimele bombardamentelor din orașul Harkov din nord-estul țării. În plus, o fată de 15 ani a fost grav rănită când o rachetă a lovit o clădire rezidențială în sudul regiunii Kherson.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Fiul meu! Pantofii sunt ai lui!". Momentul sfâșietor când o mamă din Ucraina își găsește băiatul mort, aruncat într-o groapă