Meniu
Search
x

Video Casieră ucisă cu sânge rece într-un supermarket, după ce i-a cerut unui bărbat să îşi pună masca, în SUA

O persoană a murit, iar alte două au ajuns la spital în stare gravă, după o altercaţie care a avut loc într-un magazin alimentar. Scandalul ar fi pornit după ce o angajată i-a cerut unui client să poarte masca de protecţie împotriva Covid-19.

De Redactia Observator la 15.06.2021, 15:04

Conflictul legat de nerespectarea măsurilor privind contexul pandemic, dintr-un magazin alimentar al statului Georgia a dus la împuşcarea unui angajat care a decedat ulterior. Alte două persoane au fost grav rănite, declară şeriful Melodz Maddox, conform CNN

Persoana suspectă care ar fi săvârşit crima a intrat în supermarketul Big Bear şi a început imediat să se certe cu casiera magazinului, deoarece nu voia să poarte masca de protecţie. La un momentdat, acesta ar fi scos o armă cu care ar fi împuşcat-o mortal pe femeie. 

Un echipaj de salvare a ajuns la faţa locului, dar în ciuda eforturilor depuse de medici, victima a fost declarată moartă la scurt timp, din cauza rănilor severe, a declarat şeriful statului în cadrul unei conferinţe de presă.

Ancheta este în desfăşurare

Un adjunct înlocuitor care lucra ca paznic la magazinul unde a avut loc crima a tras un foc de armă spre suspect, care la rândul său a ripostat. Ambii au fost răniți, însă se află într-o stare stabilă, menţionează medicii. Aceştia au fost transportaţi la un spital local.

Biroul de Investigații din Georgia și Poliția Județului DeKalb a deschis o anchetă  pentru a stabili circumstanţele exacte ale producerii incidentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Casieră ucisă cu sânge rece într-un supermarket, după ce i-a cerut unui bărbat să îşi pună masca, în SUA