Antena Meniu Search
x

Un fiu și-a omorât mama în apartamentul lor din Madrid, apoi a luat o decizie înfiorătoare ca să scape de cadavru. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în timpul anchetei

Crimă de-a dreptul înfiorătoare în Madrid, Spania. Un fiu este acuzat că și-a ucis mama, după care a tranșat-o, iar mai târziu a încercat să scape de dovezi cu ajutorul câinelui său.

de Monica Palade

la 21.04.2021, 11:33

Un fiu și-a omorât și tranșat mama în apartamentul lor din Madrid. Detalii înfiorătoare au ieșit la iveală în timpul anchetei - Facebook

Detalii de-a dreptul tulburătoare au ieșit la iveală în timpul procesului care a început marți, 20 aprilie. Alberto Sanchez Gomez, 28 de ani, riscă până la 15 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de uciderea mamei sale, Maria Soledad Gomez, 68 de ani, pe care a tranșat-o după o ceartă.

Ospătarul rămas fără job le-a spus polițiștilor, care l-au arestat în apartamentul lor din Madrid, Spania, în luna februarie 2019, că a mâncat „bucată cu bucată” din ea, împreună cu câinele său, timp de două săptămâni.

Resturi umane prin toată casa

Polițiștii au găsit părți din rămășițele femeii în recipiente de plastic puse în frigider, iar oasele ascunse în sertarele din casa lor, aflată în apropiere de celebra arenă Las Ventas, din capitala spaniolă.

Pe acelaşi subiect

Presa locală a scris la vremea respectivă că femeia a fost tăiată în peste 1.000 de bucăți.

La începutul procesului de marți, 20 aprilie, Alberto a recunoscut că a auzit „mesaje ascunse” în timp ce se uita la televizor și voci care îi spuneau: „Omoară-ți mama”. Tânărul a spus că vocile erau ale vecinilor, cunoștințelor și celebrităților. În schimb, în fața judecătorilor a spus că nu își mai amintește să o fi tranșat sau mâncat.

Descoperirea șocantă a fost făcută după ce un prieten al familiei a dat alarma pentru că nu o mai văzuse pe femeie de mai bine de o lună. Oamenii legii, care au ajuns atunci la fața locului, spun că tânărul le-a spus: „da, mama mea e aici moartă”. Iar după ce i-a lăsat să intre a completat: „Eu și câinele meu am mâncat bucată cu bucată din ea”.

Crimă după o ceartă

Procurorii de stat, într-un rechizitoriu înaintat instanței înainte de proces, l-au acuzat pe inculpat că și-a strangulat mama după o ceartă la sfârșitul lunii ianuarie sau începutul lunii februarie 2019. Poliția a mers la apartamentul lor pe 21 februarie.

„Acuzatul a transferat apoi corpul mamei sale în dormitor, l-a așezat pe pat, cu scopul de a-l face să dispară. Pentru a face asta, a tăiat-o folosind un fierăstrău de dulgher și două cuțite de bucătărie. Odată ce i-ar fi tăiat corpul, el mânca din când în când câte o bucată timp de aproximativ două săptămâni, punând unele părți ale corpului său în recipiente de plastic puse prin casă și în frigider și aruncând altele în plase de plastic”.

Rezultatele testelor psihiatrice asupra inculpatului sunt așteptate să fie prezentate mai târziu în proces.

Scandaluri vechi

Pe lângă o pedeapsă de 15 ani, procurorii vor ca Sanchez Gomez să îl despăgubească pe un frate mai mare cu 90.000 de euro pentru pierderea mamei sale, dacă este găsit vinovat de omucidere și profanare de cadavru.

Inculpatul, al cărui tată de profesie tâmplar a murit pe când acesta avea 15 ani, a rămas în spatele gratiilor de când a fost arestat.

Se crede că vecinii le-au spus anchetatorilor că au auzit adesea voci ridicate venind din apartament și că vedeau frecvent polițiști și paramedici acolo.

În scrisorile pe care le-a scris din închisoare, care au fost publicate în presa spaniolă luna trecută, Alberto a spus: „Nu mă pot opri să mă gândesc la ce s-a întâmplat. Am fost bolnav mult timp și m-am refugiat în droguri. Auzeam voci de mult timp și aveam halucinații. Toate acestea m-au condus la cel mai rău lucru care s-a întâmplat în viața mea".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Un fiu și-a omorât mama în apartamentul lor din Madrid, apoi a luat o decizie înfiorătoare ca să scape de cadavru. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală în timpul anchetei