Antena Meniu Search
x

Flacăra olimpică va ajunge astăzi în Soci!

Au mai rămas doar două zile până când va începe cea mai scumpă olimpiadă de iarnă. Dar organizatorii nu se pot încă relaxa. Hotelurile ridicate special pentru acest eveniment încă nu sunt gata.

Vezi și

Cu două zile înainte de marea deschidere, Stadionul Olimpic a fost luminat de sute de artificii! Ruşii au cheltuit zeci de mii de dolari ca să fie siguri că nu se vor face de râs vineri.

Suma e oricum infimă dacă o comparăm cu bugetul alocat acestei olimpiade, de 50 de miliarde de dolari. Dar banii nu rezolvă toate problemele.

Jurnaliştii care au sosit deja la hotelurile unde urmau să se cazeze s-au trezit că lucrările nu sunt gata.

Cu doar două zile înainte de Olimpiadă, multe camere nu sunt gata, iar la grupurile sanitare încă se lucrează. Parcările nu au fost finalizate, iar recepţiile hotelurilor arată mai degrabă ca nişte depozite.

Aşa că jurnaliştii au fost mutaţi temporar într-o altă staţiune. Şi nu e singura problemă cu care se confruntă organizatorii. Activiştii pentru protecţia animalelor îi acuză că au început să eutanasieze maidanezii din Soci.

Flacăra olimpică va ajunge în Soci astăzi. Şi Moscova s-a pregătit pentru Jocurile Olimpice. În oraş au apărut mai multe statui imense de gheaţă.

Cea de-a 22-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Iarnă va începe vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Flacăra olimpică va ajunge astăzi în Soci!