Antena Meniu Search
x

Fostul ministru al Sănătăţii din Marea Britanie, hărțuit de un bărbat de 61 de ani, într-un metrou din Londra: "Te rog să încetezi”

Un bărbat de 61 de ani a fost acuzat că l-a agresat și hărțuit pe Matt Hancock, fostul ministru al Sănătății, într-un metrou din Londra.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 12:49

Fostul ministru al Sănătăţii din Marea Britanie, hărțuit de un bărbat de 61 de ani, într-un metrou din Londra: "„Te rog să încetezi”
Fostul ministru al Sănătăţii din Marea Britanie, hărțuit de un bărbat de 61 de ani, într-un metrou din Londra: "„Te rog să încetezi” - Twitter

Atacul asupra fostului ministru britanic al Sănătăţii a avut loc marți dimineață, 24 ianuarie, la stația de metrou Westminster, în apropiere de Parlament. Imaginile incidentului par să-l arate pe fostul ministru fiind agresat de un bărbat care s-a ținut după el îngreaga călătorie, pe scările rulante și prin tunelul care traversează magistralele, relatează Mirror.

Bărbatul îl cataloghează în mod repetat pe Matt Hancock drept un „ucigaș” și  întreaga pandemie de Covid ca fiind o „fraudă”, într-un meotru plin de navetiști. Într-o declarație, Poliția a declarat că ofițerii au fost chemați la fața locului, după ce un bărbat a fost agresat și hărțuit la metrou, în jurul orei 9:00 dimineața.

Matt Hancock și-a dat deminisa, după ce a fost surpins cu amanta, chiar în biroul instituţiei

Pe acelaşi subiect

Paznicul din metrou este văzut în timp ce încearcă să-l oprească pe bărbat, spunându-i de mai multe ori: „Te rog să încetezi”. Un filmuleț de 10 minute a fost filmat de suspect și distribuit pe rețele de socializare. Fostul ministru este auzit spunând: „Nu cred că această agresiune este necesară”. 

Am primit un raport despre un bărbat care a fost agresat și hărțuit la stația de metrou Westminster la ora 8:47 ieri dimineață, 24 ianuarie. Un bărbat în vârstă de 61 de ani a fost arestat sub suspiciunea de agresiune comună și infracțiune la ordinea publică și rămâne în arest. Anchetele asupra incidentului sunt în desfășurare”, a declarat  Poliția Britanică a Transportului. 

Matt Hancock și-a dat deminisa după ce mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere l-au prins pe acesta şi pe amanta sauna dintre consilierele sale, în timp ce se sărutau şi se îmbrăţişau, chiar în biroul instituţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Fostul ministru al Sănătăţii din Marea Britanie, hărțuit de un bărbat de 61 de ani, într-un metrou din Londra: "Te rog să încetezi”