Antena Meniu Search
x

Funeraliile Prinţului Philip vor include şi un omagiu subtil pentru Prinţesa Diana cu un cântec tradiţional: Au avut o legătură specială

Serviciul funerar pentru Prinţul Philip va include şi un omagiu subtil pentru Prinţesa Diana cu un cântec tradiţional. Înmormântarea Ducelui de Edinburgh se va ţine la Windsor Castle, după ce săptămâna trecută a murit la vârsta de 99 de ani.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 13:28

Funeraliile Prinţului Philip vor include şi un omagiu subtil pentru Prinţesa Diana cu un cântec tradiţional: Au avut o legătură specială - Hepta

Noi detalii despre ce se va întâmpla la ceremonie au fost făcute publice, inclusiv că Rhosymedre de Vaughn Williams va fi cântat în timpul serviciului. Emoţionalul şi tradiţionalul cântec folk britanic este un omagiu pentru nora sa. A fost cântat şi la înmormântarea Prinţesei Diana, din 1997, dar şi la nunţile Prinţilor Harry şi William.

Între Philip şi Diana a fost o legătură specială în timp ce el se străduia să o facă să se simtă acceptată de Familia Regală. Prințul Philip și-a semnat scrisorile către prințesa Diana „Te îmbrăţişez cu drag, Pa”.

Philip a făcut un efort suplimentar pentru a o face să se simtă bine primită pe Diana, după ce s-a căsătorit cu prințul Charles în 1981.

O legătură specială

Pe acelaşi subiect

Când căsătoria Dianei cu Charles a început să eșueze, el a început să îi scrie norei sale și a devenit un „consilier de căsătorie”. Notele schimbate între cele două feţe regale au durat din iunie 1992, până la despărțirea Dianei de Charles în decembrie 1992.

Fostul majordom regal Paul Burrell a susținut că ducele „a făcut mai multe încercări de a salva căsătoria lui Charles cu Diana decât fiul său”.

Se spune că ducele de Edinburgh l-ar fi îndemnat pe Charles să se căsătorească cu tânăra Lady Diana Spencer. Philip stătea adesea lângă Diana la cine formale în Balmoral și conversau.

Se spune că i-a mărturisit unui prieten că el și Regina aveau „cele mai mari speranțe” pentru Charles și Diana. În schimbul de scrisori dintre duce și prințesă, despre care s-a aflat la ancheta după moartea Dianei, Philip se referea la el şi la Regină ca „Pa și Ma”. Diana a continuat să o numească pe Regină „Ma-ma” și pe Philip „Pa”, până în ziua în care a murit în 1997.

Urmăriţi Ediție Specială ObservatorNews.ro, sâmbătă 16:30: Vezi LIVE funeraliile Prințului Philip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Funeraliile Prinţului Philip vor include şi un omagiu subtil pentru Prinţesa Diana cu un cântec tradiţional: Au avut o legătură specială