Antena Meniu Search
x

George, un tânăr român din Italia, a murit după un accident înfiorător. Băiatul avea doar 29 de ani

Sfârşit tragic pentru un tânăr român, în Italia. Băiatul de 29 de ani a murit în urma unui accident teribil, produs vineri seară, în Monsummano Terme, o comună din provincia Pistoia, în Toscana.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.07.2021, 15:29

George, un tânăr român din Italia, a murit după un accident înfiorător. Băiatul avea doar 29 de ani - Facebook

Nenorocirea a avut loc pe via Empolese. Potrivit publicaţiei Il Tirreno, George circula cu motocicleta sa când, ajuns în dreptul pizzeriei Snoopy, a lovit pe trecerea de pietoni un bărbat de 43 de ani care traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

"Ceva s-a întâmplat în faţa pizzeriei Snoopy, poate că ceva i-a distras atenţia şi nu l-a putut evita pe bărbatul care traversa strada", scriu jurnaliştii italieni.

George a fost aruncat zeci de metri după impact

În urma impactului extrem de violent, motocicleta a ricoşat într-un scuter condus de o femeie, iar George a fost aruncat zeci de metri pe asfalt. 

Pe acelaşi subiect

Românul a fost transportat la spitalul San Jacopo din Pistoia, însă a murit la scurt timp. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul accidentat pe trecerea de pietoni a suferit, de asemenea, răni foarte grave, medicii fiind rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. În schimb, femeia care circula pe scuter, a suferit câteva răni ușoare și a refuzat să fie transportată la spital.

La locul accidentului au fost trimise mai multe echipaje de prim-ajutor, dar şi carabinieri. Poliţiştii au deschis o anchetă şi continuă cercetările, pentru a stabili dinamica accidentului şi cauzele care au dus la producerea tragediei.

Tânărul român, plâns de familie şi prieteni

Moartea fulgerătoare a lui George lasă în urmă o familie, rude şi prieteni îndureraţi. Pe pagina de Facebook a tânărului de 29 de ani curg zeci de mesaje de condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » George, un tânăr român din Italia, a murit după un accident înfiorător. Băiatul avea doar 29 de ani