Antena Meniu Search
x

Georgeta, o mamă româncă dispărută acum un an în Germania, găsită moartă: "A ieșit să fumeze și nu s-a mai întors"

Georgeta Tapu, o româncă în vârstă de 45 de ani dată dispărută în urmă cu un an de soțul ei, în Germania, a fost găsită moartă. Cadavrul a fost descoperit pe malurile Isarului, în 27 martie, lângă Landshut, în poliția din Bavaria a făcut anunțul abia acum.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.04.2020, 07:36

  • Cadavrul femeii a fost găsit pe malurile Isarului.
  • Poliția din Bavaria Superioară de Nord susține că femeia a murit din cauze naturale, fiind exclusă varianta unei crime. 

În urma investigațiilor criminalistice și a rezultatului ADN, anchetatorii au asigurat că femeia găsită moartă este chiar românca.

Potrivit poliției, un trecător a fost cel care a observat părți din cadavru pe malurile Isarului, vineri, 27 martie, după care a alertat poliția, scrie tag24.de.

Anunțul morții a fost făcut și de soțul femeii, pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

"Buna ziua! Am intrat în grup acum un an, cerand ajutor pentru gasirea sotiei mele ,disparuta din Haag an der Amper. Multumesc celor cu bunavointa care au incercat sa ma ajute,nu sunt suparat pe cei care au comentat aiurea.

A fost gasita inecata, dupa un an, in Landshut, identificata dupa radiografii dentare si ADN. Urmeaza sa ajunga in tara in perioada urmatoare, sa fie ingropata crestineste.

Parasesc acest grup, va multumesc pentru sprijinul moral, nu voi raspunde la niciun comentariu.

Paste fericit!", a scris Marian Tapu în 17 aprilie, pe unul dintre grupurile de Facebook unde ceruse ajutor în urmă cu un an.

A ieșit la o țigară și nu s-a mai întors

Georgeta a dispărut în 9 aprilie 2019, de la o adresă din Haag an der Amper, o localitate aflată în landul Bavaria, Germania. 

După o lună de căutări, în luna mai 2019, Marian Tapu a făcut un apel disperat pe Facebook, pentru a-și găsi soția.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"DISPARUTA!! Ajutati-ma cu urmatorul anunt. Va rog publicati pe cat mai multe grupuri. Apelez la ajutorul vostru! Sotia mea a disparut pe data de 9 aprilie de la adresa 'In der Stockwiese 60, 85410 Haag an der Amper' lângă Munchen. Pe data de 11 aprilie a fost declarata disparuta in Romania. La aceeasi data a fost cautata in zona respectiva din Germania de catre o echipa de politisti germani cu elicopter, caine, barci si scafandri deoarece in zona era un canal de apa. Tin legatura cu politia din Freising care se ocupa de ancheta, cu consulatul Romaniei din Munchen si cu politia romana.

Mentionez ca am vorbit cu sotia mea pe video de la ora 19.15 pana la 19.45. A iesit din camera afara la o tigara imbracata sumar si din acel moment nu a mai fost vazuta si nici nu a mai putut fi contactata pe telefon, acesta fiind inchis. Nu avea nici un act asupra ei (buletinul si pasaportul i-au fost furate in Berlin la sfarsitul lunii ianuarie-avea copii după scestea si o dovadă de la politia din Berlin), portofelul in care tinea copiile, banii, bagajele, absolut tot au ramas in camera.Politia germana a epuizat toate resursele pentru varianta inecului, dar nu au nici un punct de plecare.Cainele nu a luat nici o urma...toti imi spun sa am incredere ca ancheta este pe maini bune, dar au trecut mai bine de trei saptamani...", scris atunci Marian.

Georgeta, de loc din Brăila, era mama a doi copii. 

Poliția din Bavaria Superioară de Nord susține că femeia a murit din cauze naturale, fiind exclusă varianta unei crime. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Stiri externe » Georgeta, o mamă româncă dispărută acum un an în Germania, găsită moartă: "A ieșit să fumeze și nu s-a mai întors"