Antena Meniu Search
x

Harry și Meghan, prima apariție după nuntă, în calitate de soţ şi soţie

Ducele şi ducesa de Sussex au participat la primul lor angajament oficial în calitate de soţ şi soţie.

Vezi și

Ducele şi ducesa de Sussex au participat la primul lor angajament oficial în calitate de soţ şi soţie. Harry şi Meghan au fost în centrul atenţiei la o petrecere dedicată în avans prinţului Charles, care în luna noiembrie va împlini 70 de ani. Pentru eveniment, cuplul abia căsătorit şi-a amânat luna de miere.

În grădinile Palatului Buckingham, ducesa de Sussex şi-a păstrat stilul simplu, dar elegant de la nuntă. A purtat o rochie de aproape 600 de lire sterline, la care a asortat o pălărie şi bijuterii discrete. Meghan a părut că se simte în largul său alături de noua familie şi de cei şase mii de invitaţi.

Pentru ducesa de Sussex, provocările abia încep, fiindcă viaţa în familia regală britanică e plină de restricţii. De exemplu, nu mai are voie să-şi facă selfie-uri şi nici să dea autografe, pentru a evita eventuale falsuri.

Meghan şi prinţul Harry trebuie să fie foarte atenţi şi la gesturile de tandreţe exprimate în public. Este posibil să nu-i mai vedem ţinându-se de mână în faţa tuturor. Le rămân, însă, privirile şi zâmbetele. 

În familia regală britanică, fustele scurte şi decolteurile adânci sunt complet interzise.

La fel şi oja roşie. Iar dacă urmează să-şi petreacă noaptea sub acelaşi acoperiş cu regina, nimeni nu are voie să adoarmă înaintea suveranei. 

Dar nu doar viaţa ei se schimbă de acum. Şi în Familia Regală bate vântul schimbării - o demonstrează primele fotografii oficiale de la nunta lui Meghan şi a lui Harry. Imaginile sunt lipsite de sobrietatea celor de la nunta lui William cu Kate.

Dacă ducele şi ducesa de Cambridge adoptau o atitudine mult mai formală, Harry şi Meghan apar relaxaţi, aşezaţi pe trepte şi radiind de fericire. Şi fotografiile de familie sunt diferite, cu micile domnişoare de onoare aşezate pe jos, de-a stânga şi de-a dreapta cuplului princiar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Harry și Meghan, prima apariție după nuntă, în calitate de soţ şi soţie