Antena Meniu Search
x

Hoț de legume, călcat de TIR în timp ce fugea cu verdețurile. Șoferul era beat

Un hoț a fost călcat de un TIR, în South Ockendon, Essex, Marea Britanie, în timp ce încerca să fugă cu un sac de legume furat dintr-un supermarket. 

Hoț călcat de TIR
Hoțul fugea de un angajat al magazinului, când s-a împieditcat în fața unui TIR - captura video Youtube

Un hoț a fost călcat de un TIR, în South Ockendon, Essex, Marea Britanie, în timp ce încerca să fugă cu un sac de legume furat dintr-un supermarket. 

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din parcarea complexului comercial se poate observa cum hoțul, în vârstă de 30 de ani, fuge cu sacul de verdețuri, urmărit îndeaproape de un angajat. 

La un moment dat, hoțul se împiedică și cade la pământ, fix în momentul în care un TIR făcea o curbă. Din fericire pentru bărbat, norocul a făcut ca mastodontul să-i strivească doar un picior.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii sosiți la fața locului l-au arestat imediat pe șoferul TIR-ului, care, deși nu avea nicio vină, circula sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Hoț de legume, călcat de TIR în timp ce fugea cu verdețurile. Șoferul era beat