Antena Meniu Search
x

"Leul de pe London Bridge", huliganul erou înjunghiat de opt ori de teroriști, implicat într-un scandal: "Musulmanii sunt niște gunoaie" (Video)

Huliganul erou, care a fost înjunghiat de opt ori de teroriști., îăn timpu

Huliganul erou care a fost înjunghiat de opt ori de teroriști în timpul atacului de anul trecut, de pe London Bridge, este acuzat de rasism, scrie The Sun.

Povestea lui Roy Larner, un suporter înrăit al echipei din liga a treia Milwall care a fost înjunghiat de opt ori în timp ce se lupta cu cei trei terorişti de la Londra, pe 3 iunie 2017, a înduioşat o lume întreagă.

Curajul bărbatului de 47 de ani care a încercat să le ţină piept teroriştilor cu mâinile goale, fiind înjunghiat de opt ori, în spate, în zona gâtului şi la mâini, a impresionat, el primind numele de "Leul de pe London Bridge".

Pe acelaşi subiect

Însă, între timp, au apărut înregistrări în care Roy Larner are un comportament reprobabil la adresa unui fotograf de culoare.

În timpul unui miting anti-Brexit, în februarie 2017, în Elephant and Castle, sudul Londrei, Roy Larner, renumit pentru faptul că le-a strigat teroriștilor „Fuck you, I'm Millwall!” (Duceți-vă dracului, sunt Millwall), a fost filmat în timp ce îl scuipă pe fotograf. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, la o lună după atacul în care a fost rănit, Larner a intrat în biroul unui parlamentar laburist în Brixton, lansându-se într-un atac virulent. El a strigat "Musulmanii sunt toți la fel - niște gunoaie", spunând totodată că primarul orașului Londra, Sadiq Khan, nu ar trebui să fie primit în țară, numindu-l ”o grămadă de gunoi”.

Adus în fața justiției, judecătorul Nigel Seed a decis să-l condamne la o pedeapă de 6 luni, cu suspendare, și să-l amendeze pentru fapte de rasism.

"Nimeni nu ar trebuie să fie victima unui astfel de abuz rasist, mai ales dacă vorbim de scuipat. Dar, în mod ironic, ați arătat că puteți aduce benefiicii și, înainte de a fi arestat, ați devenit un erou național pe 3 iunie. Însă, nu vă puteți folosi de asta toată viața, trebuie să ai în considerare și această parte a caracterului dumneavoastră", a explicat judecătorul.

Pe 3 iunie 2017, Roy Larner se bucura de o halbă în barul Black & Blue din Borough Market în momentul în care teroriştii au intrat în locaţie, după ce intraseră deja cu camioneta în oamenii de pe London Bridge. 

Bărbatul de 47 de ani i-a auzit strigând "Islam, Islam!” şi "Asta e pentru Allah!” şi, plin de curaj, a încercat să le ţină piept teroriştilor cu mâinile goale. El le-a strigat, la rândul lui, „Fuck you, I'm Millwall!” (Duceți-vă dracului, sunt Millwall). Bărbatul a fost înjunghiat de opt ori, în spate, în zona gâtului şi la mâini, însă a ajutat alţi 20 de oameni să fugă din acel bar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » "Leul de pe London Bridge", huliganul erou înjunghiat de opt ori de teroriști, implicat într-un scandal: "Musulmanii sunt niște gunoaie" (Video)