Antena Meniu Search
x

Video Solaris, iahtul de lux al lui Roman Abramovici, blocat în portul Bodrum de o barcă cu ucraineni care fluturau steagul țării lor

După o cursă lungă pe apele lumii, iahturile de milioane de dolari ale oligarhului Roman Abramovici au ajuns în Turcia. Primirea, însă, nu a fost pe măsura aşteptărilor magnatului. 

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 18:40

Vezi și

La câteva minute după ce ambarcaţiunea Eclipse a fost văzută în portul Bodrum, a apărut şi impresionanta navă Solaris. Aceasta a fost însă blocată de o barcă de cel puţin 10 ori mai mică plină cu ucraineni, care fluturau steagul ţării lor, în semn de protest faţă de războiul provocat de Vladimir Putin pe teritoriul Ucrainei.

Imaginile au ajuns virale pe internet şi au stârnit amuzamentul utilizatorilor.

Miliardarul rus Roman Abramovici se numără printre cei 800 de oligarhi ruși care figurează pe lista neagră a Occidentului, după invazia Rusiei în Ucraina. Miliardarul rus, cu o avere estimată la peste 12 miliarde de dolari, a primit ambarcaţiunea anul trecut şi l-a numit Solaris, după celebrul roman cu acelaşi nume.

Iahtul Solaris are, printre altele, 48 de camere, dintre care 36 de lux, un lift pentru cele 8 niveluri, o sală de forţă şi multe piscine. "Solaris" este echipat chiar și cu 20 de ski-jet-uri, elicopter și submarin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Solaris, iahtul de lux al lui Roman Abramovici, blocat în portul Bodrum de o barcă cu ucraineni care fluturau steagul țării lor