Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu o ambulanță atacată de armata rusă lângă Herson, în Ucraina. Pacientul și șoferul ambulanței au murit înghițiți de flăcări

Rusia continuă atacurile asupra civililor din mai multe orașe ucrainene. Sâmbătă, o ambulanță care transporta un pacient a fost lovită de un obuz în apropiere de Herson. După impact, ambulanța a fost înghițită de flăcări.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 15:24

Vezi și

În ambulanța atacată de ruși se aflau trei persoane: șoferul, un paramedic și un pacient. Doar paramedicul a scăpat, cu răni grave, din flăcări.

Atacul a avut loc pe un drum din apropierea orașului Herson, situat în nordul Peninsulei Crimeea. La locul incidentului a sosit o altă autospecială care l-a preluat pe bărbatul rănit.

Războiul Rusiei în Ucraina a intrat în a patra zi. Duminică, forţele ucrainene au anunțat că dețin controlul asupra Harkovului şi sunt pe care să ”elimine” forţe ruse din oraş, anunţă guvernatorul regiunii, Oleg Sinegubov. ”Inamicul rus este complet demoralizat” şi îşi abandonează vehiculele, iar grupuri de militari ruşi ”se predau militarilor ucraineni”, afirirmă acesta.

Harkovul, al doilea cel mai important oraş din Ucraina, situat în nord-estul ţării, se află sub controlul forţelor ucrainene, anunţă duminică guvernatorul regiunii, Oleg Sineubov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Imagini cu o ambulanță atacată de armata rusă lângă Herson, în Ucraina. Pacientul și șoferul ambulanței au murit înghițiți de flăcări