Antena Meniu Search
x

IMAGINI dramatice! Un medium a murit în chinuri groaznice după un RITUAL de "curățare a minții și trupului" prin fierbere (FOTO, VIDEO)

Un medium care se considera "un om magic" a murit în chinuri groaznice după un ritual de "curățare a minții și trupului" prin fierbere.

Un medium care se considera "un om magic" a murit în chinuri groaznice după un ritual de "curățare a minții și trupului" prin fierbere.

Potrivit Daily Mirror, Lim Ba, cunoscut sub numele de 'Black Dog/Câinele Negru', a suferit un atac cardiac masiv și arsuri de gradul doi în timpul ritualului pe care l-a făcut în fața unui templu chinez din Suala Sanglang, un mic sat din nordul Malaysiei.

Bărbatul s-a așezat pe o tigaie imensă, sub care ardea un foc puternic, iar deasupra lui a fost așezat un clopot de metal, pentru ca, prin aburi, mediumul să-și "curățe mintea și trupul". În ultimii zece ani, Lim Ba executa des astfel de ritualuri, în fața a zeci de persoane.

Pe acelaşi subiect

De data asta, după aproximativ 30 de minute de la începerea procedurii, oamenii aflați în jur au auzit zgomote din interior, iar când l-au scos afară au văzut oroarea.

Bărbatul suferise arsuri grave care i-au provocat un atac cardiac masiv, el decedând înainte de sosirea ambulanței.

“Când au venit medicii, tatăl meu nu mai respira. Mama mea Ch’ng Siew Hong, surorile mele și eu suntem foarte triști. Iubitul nostru tată ne-a părăsit pentru totdeauna”, a declarat Kang Huai, unul dintre fii lui Lim Ba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » IMAGINI dramatice! Un medium a murit în chinuri groaznice după un RITUAL de "curățare a minții și trupului" prin fierbere (FOTO, VIDEO)