Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elicopterul prăbuşit în care se afla patronul FC Leicester a stat în aer doar 30 de secunde

Prăbuşirea elicopterului în care se afla patronul FC Leicester a fost filmată, iar imaginile fac înconjurul televiziunilor! Moartea miliardarului thailandez a fost confirmată oficial astăzi.

de Redactia Observator

la 29.10.2018 , 23:53

Prăbuşirea elicopterului în care se afla patronul FC Leicester a fost filmată, iar imaginile fac înconjurul televiziunilor! Moartea miliardarului thailandez a fost confirmată oficial astăzi.

Surprinse de o cameră de supraveghere, imaginile arată elicopterul în timp ce se înalţă spre cer. Aparatul de zbor stă în aer doar 30 de secunde, apoi se prăbuşeşte în spirală.

Lângă tabloul cu chipul patronului FC Leicester stau mii de buchete de flori. La stadionul care a devenit loc de pelerinaj, soţia şi fiul magnatului au depus o coroană.

Vezi și

Moartea patronului fostei campioane a Angliei a generat un val uriaş de emoţie. 

Matt Davis, liderul suporterilor FC Leicester: Nu vorbea despre asta, dar a făcut multe acte caritabile, lucruri de genul acesta. A fost o persoană foarte caldă, care a îmbrățișat comunitatea.  

În total, cinci oameni şi-au pierdut viaţa în accidentul îngrozitor de sâmbătă. Una dintre victime este o fostă concurentă a competiţiei Miss Thailanda, care devenise asistenta personală a miliardarului thailandez. Tânăra de 33 de ani se afla chiar în conducerea clubului de fotbal.

În elicopterul prăbuşit se mai aflau pilotul şi iubita lui, care era copilot. Ambii pilotau aeronave pentru clienţii foarte bogaţi. Mâna dreaptă a omului de afaceri este a cincea victimă a tragediei. 

ALAN BIRCHENALL, fost jucător de fotbal: Am plecat de aici sâmbătă seară, după meci. Când am ajuns acasă, am auzit la ştiri despre un accident. Dar nu m-am gândit niciodată că ar putea fi o tragedie ca aceasta.  

La bordul elicopterului ar fi trebuit să urce şi antrenorul lotului. El s-a răzgândit, însă, în ultimul moment.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri externe » Elicopterul prăbuşit în care se afla patronul FC Leicester a stat în aer doar 30 de secunde