Antena Meniu Search
x

Video Imagini emoționante de la funeraliile legendarului Pele. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum

Legendarul Pele a fost condus pe ultimul drum de mii de oameni care l-au iubit şi apreciat pentru talentul său inegalabil. Sicriul cu trupul său a fost purtat pe străzile oraşului brazilian Santo înainte de a fi depus la etajul 9 al cimitirului vertical. De acolo, triplul campion mondial poate să privească stadionul în care şi-a descoperit pasiunea pentru fotbal. 

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 22:17

Vezi și

Încă de dimineaţă străzile din Santos au vuit de lume. Mii de oameni, cu lacrimi în ochi, au aşteaptat ore întregi să îi aducă un ultim omagiu. Timp de 24 de ore, sicriul lui Pele a fost depus pe stadionul din Santos, iar fanii din întreaga lume au aşteptat la cozi kilometrice pentru a putea să îşi ia rămas bun.

Printre cei care au venit să îl vadă pe marele jucător pentru ultima dată s-a numărat şi noul preşedinte al Braziliei, Luiz Inacio Lula. 

Luiz Inácio Lula, preşedintele Braziliei: Pele a fost un om foarte special. Nimeni nu poate fi comparat cu el. 

Președintele FIFA vrea un stadion cu numele lui Pele în fiecare țară

Pe acelaşi subiect

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal le-a cerut oamenilor din întreaga lume să ţină un moment de reculegere pentru legendarul fotbalist şi să ducă amintirea sa mai departe. 

Gianni Infantino, preşedintele FIFA: O să rugăm toate federaţiile de fotbal din lume să îşi numească unul dintre stadioane cu numele de Pele. 

În focuri de artificii şi aplauze, sicriul fotbalistului a trecut prin faţa casei mamei sale în vârstă de 100 de ani. După un tur de câteva ore prin oraş, sicriul a ajuns la cimitirul vertical unde a fost înmormântat într-o ceremonie restrânsă, doar cu familia şi apropiaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Imagini emoționante de la funeraliile legendarului Pele. Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum