Antena Meniu Search
x

Imagini înfiorătoare cu tânărul bătut și umilit de iubită. Polițiștii l-au găsit într-o stare de nedescris

Au apărut primele imagini cu bărbatul de 23 de ani umilit, bătut cu ciocanul și opărit cu apă fierbinte de iubită. Polițiștii l-au găsit într-o stare de nedescris, incapabil să se apere de femeia obsedată de control.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 16:44

Au apărut primele imagini cu bărbatul de 23 de ani umilit, bătut cu ciocanul și opărit cu apă fierbinte de iubită. Polițiștii l-au găsit într-o stare de nedescris, incapabil să se apere de femeia obsedată de control.

Dacă polițiștii din Stewartby, Marea Britanie, nu interveau în forță, tânărul de 23 de ani bătut și opărit de iubita sa ar mai fi trăit doar câteva zile. Timp de ani întregi, Alex Skeel a trăit o adevărat dramă, separat de prieteni sau familie, ținut flămând și supus la umilințe greu de descris.

Răni provocate de iubită

În urma unui apel al vecinilor, ofițerii britanici au intrat în casa groazei și l-au găsit pe bărbat într-o stare deplorabilă. Avea arsuri infectate, răni pe tot corpul și hidrocefalie - lichid adunat în cutia craniană în urma loviturilor repetate.

Umilit, bătut și opărit

Baia era plină de sânge în urma atacurilor. Jordan Worth prefera să foloseacă ciocanul, șurubelnița, cuțitul de bucătărie și o perie de păr pentru a-și teroriza iubitul, cel puțin în ultimele 9 luni are relației.

Femeia își teroriza iubitul

(Tânăra cu chip angelic era obsedată de control)

De asemenea, femeia ținea o oală de apă clocotită la îndemână, pentru a-l opări. De o cruzime rară, tânăra a ajuns să-i rupă și un dinte.

"Jordan ne-a lăsat să intram și am urcat scările. La capătul lor stătea Alex cu un prosop înfășurat în jurul brațului, cu sânge peste tot. Era și un cuțit zimțat, am văzut că avea și alte răni", a povestit sergentul Ed Finn.

Bărbat salvat în ultima clipă din ghearele iubitei

În mod bizar, inițial, Alex a dat vina pe el, în încercarea de a-și proteja iubita. Abia peste câteva săptămâni ofițerii s-au întors și au arestat-o pentru violență domestică. Din cele 17 capete de acuzare, Jordan s-a ales cu șapte ani de închisoare. 

Coșmarul prin care a trecut tânărul a devenit subiectul unui documentar ce va fi difuzat luni, 18 februarie, pe postul BBC 3.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Imagini înfiorătoare cu tânărul bătut și umilit de iubită. Polițiștii l-au găsit într-o stare de nedescris