Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Imagini surprinse din satelit. Ucrainenii au format cozi uriaşe în fața supermarketurilor, pentru a cumpăra alimente

Războiul din Ucraina a instaurat teama în rândul locuitorii celor mai importante oraşe ale țării care au format cozi uriaşe în fața magazinelor. În Cernihiv şi Kiev cozile formate au fost surprinse pe imaginile din satelit.

de Redactia Observator

la 03.03.2022 , 16:16

Noi imagini din satelit, publicate pentru dezbaterea subiectului actualului război din Ucraina arată cozi uriaşe de oameni care aşteaptă în fața magazinelor pentru a-şi putea cumpăra alimente şi produse esențiale pe care să le poată folosi în cazul în care vor fi nevoiți să se izoleze în buncăre ca urmare a atacurilor violente ale ruşilor, scrie NDTV.

Pe lângă imaginile suprinse în oraşele Cernihiv şi Kiev, cu oameni care stau în rând în apropierea magazinelor, mai multe astfel de cozi au fost surprinse în zonele de frontieră, ucraineni fiind văzuți în timp ce încearcă să părăsească Ucraina prin mai multe puncte de trecere cu țări vecine precum Ungaria, Slovacia, şi România.

Cozi uriaşe în fața magazinelor din Ucraina

Articolul continuă după reclamă

Ieri seară, oficialii ucraineni au confirmat că armata rusă a pus stăpânire pe oraşul Herson, primul centru urban important care a căzut de la invadarea ruşilor de acum opt zile. „Ocupanții (ruși) sunt în toate părțile orașului și sunt foarte periculoși”, a scris Gennady Lakhuta, șeful administrației regionale.

Pe acelaşi subiect

Forțele ruse au bombardat, de asemenea, al doilea oraș ca mărime al Ucrainei, Harkov, într-un atac care a generat comparații cu masacrele civililor de la Saraievo din anii 1990.

După zile de lupte intense, sute de civili au fost uciși, în timp ce aproximativ un milion de persoane au fugit din Ucraina de la începutul invaziei, declanșând sancțiuni alee occidentului menite să paralizeze economia Rusiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Imagini surprinse din satelit. Ucrainenii au format cozi uriaşe în fața supermarketurilor, pentru a cumpăra alimente