Antena Meniu Search
x

Galerie foto Imaginile terorii din Siberia. 20 de oameni au murit, după incendiul izbucnit la un azil de bătrâni care funcţiona ilegal. De la ce au pornit flăcările

Un incendiu devastator a izbucnit vineri într-un cămin de bătrâni care funcţiona ilegal, în oraşul rus Kemerovo, în regiunea Siberia de Vest. 20 de persoane şi-au pierdut viaţa, au anunţat sâmbătă serviciile de urgenţă, potrivit Reuters.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 11:12

"La locul incendiului, salvatorii continuă să caute printre dărâmături, în condiţii de temperatură scăzută. Conform celor mai recente date, 20 de persoane au decedat", au transmis serviciile de urgenţă.

Incendiul a izbucnit într-o clădire de lemn cu două niveluri a unui cămin de bătrâni privat din Kemerovo, distrugând complet al doilea nivel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Între timp, incendiul a fost adus sub control. Autorităţile au deschis o anchetă penală pentru ucidere din culpă, potrivit Agerpres.

Guvernatorul din Kuzbass, Serghei Ţivilev, a declarat că toate instituţiile de acest fel, în primul rând cele private, vor fi verificate după acest incendiu, în termen de o săptămână.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Imaginile terorii din Siberia. 20 de oameni au murit, după incendiul izbucnit la un azil de bătrâni care funcţiona ilegal. De la ce au pornit flăcările