Antena Meniu Search
x

Incendiile devastatoare din California au făcut zeci de victime! Cel puţin 23 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 600 sunt cautate în continuare

Cel puţin 23 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 600 sunt, în continuare, date dispărute. Iar 3 mii şi jumătate de locuinţe au fost distruse complet.

Vezi și

Cel puţin 23 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 600 sunt, în continuare, date dispărute. Iar 3 mii şi jumătate de locuinţe au fost distruse complet de flăcări.

Flăcările au distrus totul în cale, dar cel mai grav afectat a fost nordul Californiei. 550 de echipaje de pompieri, 73 de elicoptere şi 30 de aeronave s-au luptat cu focul. Din păcate, nu au învins întotdeauna. 

Nu a fost singura victimă a incendiilor. Doi bătrânei - care se iubeau de când se ştiau - şi-au pierdut, la rândul lor, viaţa. 

Potrivit autorităţilor zeci de persoane şi-au pierdut viaţa, iar sute sunt, în continuare, date dispărute. Cei rămaşi fără nimic încearcă acum să-şi redacă vieţile.

Kevin de Leon, Preşedintele Senatului statului California: "Este devastator. Ţi se rupe inima. Parcă e o altă planetă când vezi casele astea reduse la moloz. Maşini care sunt făcute scrum."

22 de incendii au făcut prăpăd în statul California. Flăcările au cuprins aproape 70 de mii de hectare de pământ. Iar calvarul nu a luat sfârşit. Autorităţile din comitatul Napa au emis un nou ordin de evacuare. Locuitorii încearcă, însă, să rămână optimişti. 

Pagubele materiale însemnate le dau bătăi de cap autorităţilor, care se chinuie să facă faţă situaţiei. Pentru că, în acest moment, discutăm despre zeci de miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Incendiile devastatoare din California au făcut zeci de victime! Cel puţin 23 de persoane şi-au pierdut viaţa şi peste 600 sunt cautate în continuare