Antena Meniu Search
x

Video Incendiu uriaş în oraşul Sankt-Petersburg: Un pompier a murit încercând să stingă flăcările

Un incendiu masiv a izbucnit luni în oraşul Sankt-Petersburg, la o fabrică de cărămizi. Iar potrivit agenţiei RIA Novosti, cel puţin un pompier a murit în încercarea de a stinge incendiul.

de Monica Palade

la 12.04.2021, 18:20

Incendiu uriaş în oraşul Sankt-Petersburg: Un pompier a murit încercând să stingă flăcările - captura video Twitter

Focul a izbucnit la fabrica de cărămidă Nevskaia din Sankt-Petersburg şi s-a întins pe o suprafaţă de circa 4.000 de metri pătraţi. Acoperişul fabricii de cărămidă şi unele etaje s-au prăbuşit. Un muncitor nu a mai putut fi salvat.

Pentru stingerea incendiului, sute de pompieri au fost mobilizaţi, iar în operaţiune a fost folosit şi un elicopter special.

Un pompier a murit

Un pompier a murit, iar alţi doi au fost răniţ, suferind arsuri pe jumătate din suprafaţa corpuluiîn operaţiunea de stingere a incendiului, au declarat surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Pe acelaşi subiect

Totodată, 40 de persoane au fost evacuate. Traficul rutier a fost oprit în apropierea fabricii Nevskaia, care este un edificiu istoric în Sankt-Petersburg, funcţionând din anul 1841.

Construită de un industriaş englez în secolul al XIX-lea, aceasta a fost multă vreme una dintre cele mai mari uzine textile din Rusia şi URSS. O parte din complex este şi în prezent consacrată acestei activităţi, restul fiind fie abandonat, fie închiriat ca sediu comercial. Fabrica, situată în sud-estul oraşului Sankt Petersburg, este pe lista monumentelor istorice ale regiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Incendiu uriaş în oraşul Sankt-Petersburg: Un pompier a murit încercând să stingă flăcările