Antena Meniu Search
x

Închisoare pentru românul prins că a furat băuturi alcoolice de mii de lire sterline dintr-un magazin din Anglia

Sebastian, un român de 24 de ani, a fost condamnat la două luni de închisoare, cu executare, după ce a fost prins că a furat băuturi alcoolice de mii de lire sterline dintr-un magazin din Anglia.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.02.2020, 16:09

Românul prins, condamnat la închisoare
Românul a furat băuturi de mii de lire sterline dintr-un magazin din Anglia - Swindon Advertiser

Sebastian, un român de 24 de ani, a fost condamnat la două luni de închisoare, cu executare, după ce a fost prins că a furat băuturi alcoolice de mii de lire sterline dintr-un magazin din Anglia.

Întreaga poveste s-a petrecut în Swindon, însă Sebastian este doar unul dintre cei cinci români care formau gruparea de hoţi şi singurul prins până acum.

Conform Swindon Advertiser, Sebastian a acţionat împreună cu un alt român, iar cei doi au dispărut cu băuturi alcoolice în valoare de peste 3.100 de lire sterline, fără să le achite.

Maşina lor a fost oprită pe autostradă la aproximativ o oră de la furtul comis, poliţiştii având informaţii în acest sens în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere montate în jurul magazinului unde au comis furtul.

Colegul său de infracţiuni a reuşit să fugă, însă Sebastian a fost capturat de poliţişti şi dus în faţa instanţei.

Deşi avocatul său a încercat să-i "spele" imaginea susţinând că Sebastian a venit în Anglia pentru a munci şi a renunţat la locul de muncă după ce şi-a dat seama că a fost angajat ilegal, magistraţii nu au avut milă de român şi l-au condamnat la două luni de închisoare cu executare şi plata unei amenzi de 122 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Închisoare pentru românul prins că a furat băuturi alcoolice de mii de lire sterline dintr-un magazin din Anglia