Antena Meniu Search
x

Trei suporteri ai echipei de fotbal PSV Eindhoven riscă închisoarea pentru că au agresat patru românce în Madrid

Trei suporteri ai echipei de fotbal PSV Eindhoven riscă să fie condamnați la închisoare după ce, în martie 2016, au agresat patru românce în Madrid.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 11.09.2020, 17:53

Româncele ar putea primi câte 600 de euro drept daune
Suporterii olandezi riscă să petreacă fiecare câte un an în închisoare - Hepta - imagine ilustrativă
  • Suporterii olandezi au profitat că româncele cerșeau și le-au agresat.
  • Procurorii spanioli cer câte un an de închisoare cu executare pentru fiecare dintre suporterii olandezi.

Fanii olandezi ajunseseră la Madrid, în martie 2016, pentru a asista la meciul dintre Atletico Madrid și PSV Eindhoven, din optimile de finală ale UEFA Champions League.

Conform La Vanguardia, fanii echipei olandeze au continuat să petreacă după meci în centrul Madridului, unde s-a consumat alcool din belșug.

Profitând de numărul mare de oameni prezenți în zona respectivă, patru românce care se ocupau cu cerșetoria au mers în centrul Madridului în speranța că vor obține bani de la suporterii olandezi.

Însă, mai mulți dintre aceștia au început să aibă un comportament degradant la adresa româncelor.

Le-au pus să facă flotări pentru câteva monede, le-au umilit aruncând cu monedele pe jos, au început să dea foc, în fața româncelor, la hârtii de cinci euro și le-au agresat pe românce, aruncând în ele inclusiv cu cutiile goale de bere.

În baza imaginilor adunate de pe mai multe camere de supraveghere au fost identificați trei dintre microbiștii olandezi, iar aceștia au fost aduși în fața justiției.

Procurorii spanioli cer câte un an de închisoare cu executare pentru fiecare dintre cei trei microbiști olandezi și plata unor daune de câte 600 de euro pentru fiecare dintre cele patru românce agresate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Trei suporteri ai echipei de fotbal PSV Eindhoven riscă închisoarea pentru că au agresat patru românce în Madrid