Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O îngrijitoare româncă fură 10.000 de euro, răzbunându-se pe foştii angajatori din Italia

Autorităţile din Pavia, Italia, au decis arestarea unei românce de 44 de ani acuzate că şi-a sechestrat foştii angajatori şi a furat de la aceştia 10.000 de euro.

de Cristi Ioniţă

la 04.11.2019 , 15:51

Românca este acuzată de furt şi sechestrare Românca a furat 10.000 de euro de la foştii angajatori din Italia - Giornale di Pavia

Autorităţile din Pavia, Italia, au decis arestarea unei românce de 44 de ani acuzate că şi-a sechestrat foştii angajatori şi a furat de la aceştia 10.000 de euro.

Românca a lucrat la o familie de pensionari italieni însă, la un moment dat, aceştia au decis să renunţe la serviciile sale, românca fiind înlocuită cu o altă îngrijitoare.

Românca a furat 10.000 de euro de la foştii angajatori, căutând să se răzbune pe ei

Articolul continuă după reclamă

Conform Giornale di Pavia, pentru că ştia obiceiurile pensionarilor şi locul în care aceştia îşi ţin banii, românca a decis să se răzbune pe ei.

A profitat de un moment de neatenţie, a pătruns în casa pensionarilor şi s-a ascuns aşteptând momentul în care noua îngrijitoare părăseşte locuinţa.

De cum s-a văzut singură, a mers direct la locul în care pensionarii ţineau banii, însă a fost surprinsă de bărbatul pentru care lucrase.

Nu se aştepta ca pensionarul să revină atât de repede acasă. L-a apucat pe acesta de braţe şi l-a dus în camera în care se afla soţia pensionarului, imobilizată la pat.

I-a închis pe cei doi în camera respectivă şi a dispărut cu banii, peste 10.000 de euro.

Nu s-a gândit că bătrâna, imobilizată la pat, are la îndemână un telefon mobil pentru a solicita ajutor de câte ori are nevoie.

Astfel, foştii angajatori ai româncei au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj de poliţie.

Le-au transmis agenţilor toate informaţiile necesare pentru ca aceştia să dea rapid de româncă.

Poliţiştii au găsit-o pe aceasta la câţiva metri de propria casă. În momentul în care s-a văzut încolţită, românca şi-a recunoscut fapta, iar acum este arestată pentru furt şi sechestrare de persoane.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri externe » O îngrijitoare româncă fură 10.000 de euro, răzbunându-se pe foştii angajatori din Italia