Antena Meniu Search
x

Ion Druta, creierul atacului armat din Vitan, a fost retinut in Republica Moldova

Puzzle-ul atacului din Vitan e acum complet! Ultima piesa, reprezentata de barbatul care a orchestrat asasinatul, in final esuat, a fost adaugata. Ion Druta a fost retinut in Republica Moldova.

Vezi și

E un temut interlop care l-ar fi prezentat pe Vitalie Proca fratilor Mararu. Tot el ar fi facut rost de arme si ar fi pregatit traseul lui Proca pana la tinta indicata de fratii Mararu. Dumitru, zis Puiu Mironescu. In final, au ajuns sa impuste un tanar nevinovat, care a scapat cu viata.

Ion Druta. Un cunoscut interlop din Republica Moldova. Are 42 de ani. Jumatate din viata si-a petrecut-o prin sectii de politie sau prin inchisori.

Ar fi fost regele pe tabla celei mai violente tentative de omor din Romania.

La sfarsitul anului trecut, fratii Bogdan si Razvan Mararu ar fi comandat asasinarea lui Dumitru Mironescu. Pe 26 noimembrie, Vitalie Proca a tras 23 de gloante spre un singur om.

Un Kalashnikov si un Makarov. Doua arme automate extrem de periculoase. De ele a facut rost Druta. Tot el l-a prezentat pe Vitalie fratilor Mararu in data de 10 octombie in Piatra Neamt. Acolo si atunci s-au numarat zilele lui Mironescu.

Tinta a fost gresita. Proca, pentru cateva mii de euro, a tras intr-un tanar de 26 de ani, complet nevinovat, iar Druta a fugit din tara in cateva ore.

Politistii de la Serviciul Omoruri au fost pe urmele lui de la bun inceput. L-au localizat in Republica Moldova si au facut demersuri pentru a lua un mandat pe numele lui. Nu doar pentru orchestrarea asasinatului din Vitan, ci si pentru ca mai este acuzat ca ar fi omorat cu sange rece trei oameni in Republica Moldova, in anul 2000.

Politistii romani il vor audia saptamana viitoare, acolo, pentru faptele din Romania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Ion Druta, creierul atacului armat din Vitan, a fost retinut in Republica Moldova