Antena Meniu Search
x

Italian trimis în judecată la doi ani şi jumătate după ce a vrut să batjocorească o româncă însărcinată

Un bărbat de 45 de ani din Paupisi, Italia, a fost trimis în judecată luni, de autorităţile italiene, la doi ani şi jumătate după ce a încercat să violeze o româncă însărcinată.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 09.12.2019, 18:40

Italianul a fost şantajat de concubinul româncei
Italianul a pătruns peste româncă în casă şi a vrut să o batjocorească - Otto Pagine

Un bărbat de 45 de ani din Paupisi, Italia, a fost trimis în judecată luni, de autorităţile italiene, la doi ani şi jumătate după ce a încercat să violeze o româncă însărcinată.

Incidentul s-a petrecut în iulie 2017, în Vitulano, când italianul a pătruns peste româncă în casă, a atins-o în zonele intime şi s-a dezbrăcat, cu intenţia de a o viola, deşi aceasta era însărcinată.

Cum a încercat concubinul româncei să-l şantajeze pe italian

Conform Otto Pagine, românca a avut prezenţă de spirit, a ţipat şi a atras atenţia unei vecine care l-a pus pe atacator pe fugă.

Culmea este că italianul este victimă într-un alt dosar care are legătură cu acelaşi incident.

Concubinul româncei, tot român şi el, a vrut să-l şantajeze pe italian şi i-a cerut 3.000 de euro pentru ca femeia să-şi retragă plângerea.

Cei doi s-au înţeles ca italianul să-i dea o primă tranşă din bani la începutul lui august 2017.

Însă, atunci, italianul a mers la întâlnire alături de carabinieri, iar aceştia l-au reţinut pe român sub acuzaţia de şantaj.

Cele două procese, cel în care italianul este victimă şi cel în care este acuzat de tentativă de viol, vor începe în vara anului viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Italian trimis în judecată la doi ani şi jumătate după ce a vrut să batjocorească o româncă însărcinată