Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Jocurile Olimpice 2024. Pregătirile sunt în toi la Paris. Aproape 11.000 de sportivi vor participa

Cu patru zile înainte de începerea Jocurilor Olimpice, pregătirile sunt în toi în Paris. Străzile au fost decorate cu elemente olimpice, iar la fiecare magazin sunt scoase la vânzare produse tematice. Mai mult, au fost amenajate şi piste pentru biciclete special pentru acest eveniment. Aproape 11 mii de atleţi vor participa la Jocurile Olimpice care încep vineri şi durează până pe 11 august.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 08:00

Echipa olimpică a României a ajuns duminică seara la Paris, unde cei 107 sportivi tricolori vor lupta pentru cele mai râvnite medalii. Zborul a fost unul fără probleme, iar la sosire, întreg echipajul aeronavei „Nadia Comăneci” a urat mult succes tricolorilor, călătoria încheindu-se în aplauze.

Team Romania a fost întâmpinată la aeroport de Ioana Bivolaru, ambasadorul României în Franţa. şi de o delegaţie a Ambasadei României de la Paris. Team Romania este constituită din 107 sportivi şi este cea mai mare delegaţie olimpică a ţării noastre după douăzeci de ani. În 2004, la Atena, au fost 108 sportivi tricolori calificaţi.

De luni, sportivii români vor începe antrenamentele.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Jocurile Olimpice 2024. Pregătirile sunt în toi la Paris. Aproape 11.000 de sportivi vor participa