Meniu
Search
x

Alegeri SUA 2020. Joe Biden: ”Când se va termina numărarea voturilor, credem că vom câștiga”

ALEGERI SUA 2020. Joe Biden, favorit pentru a câștiga alegerile, conform tuturor proiecțiilor făcute de presa americană, s-a declarat convins că va fi noul președinte al Statelor Unite.

De Andi Badea la 05.11.2020, 00:23
  • Peste 150 de milioane de americani au votat, număr record în istoria SUA
  • Joe Biden: ”Puterea poate fi luată sau dată”

Joe Biden a ținut o conferință de presă în Delaware și a menționat în deschidere că este un moment istoric, deoarece este o prezență la vot record în istoria SUA: peste 150 de milioane de persoane.

Acum, după o noapte lungă în care am numărat voturile, este clar că vom câștiga în suficiente state pentru a obține cele 270 de voturi electorale necesare pentru a deveni președinte. Nu sunt aici pentru a-mi anunța victoria, dar sunt aici pentru a vă informa că, atunci când se va termina numărarea voturilor, credem că vom câștiga”, a declarat Joe Biden.

Candidatul democrat a transmis și un mesaj cu subînțeles pentru Donald Trump, care continuă să acuze că i-au fost furate voturile.

Aici, oamenii sunt la conducere. Puterea poate fi luată sau dată. Ea provine de la oameni. Și voința lor va fi cea care va stabili cine va fi președintele Statelor Unite”, a mai adăugat Joe Biden.

La ora declarațiilor, proiecțiile CNN arătau 253 de voturi pentru Joe Biden și 213 pentru Donald Trump.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Alegeri SUA 2020. Joe Biden: ”Când se va termina numărarea voturilor, credem că vom câștiga”